Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmové Uncharted má nového režiséra a nabírá obsazení


ikona
Spooner
antonio banderasmark wahlbergRuben Fleischertom hollanduncharted
U prokleté herní adaptace se oficiálně objevuje další režisér. Opravdu u Uncharted ale vydrží do začátku natáčení? 

Psát o dalších tvůrčích změnách u v podstatě prokleté adaptace parádní herní série Uncharted je tak únavné jako snažit se spočítat všechny pořady Jaromíra Soukupa. A je dost dobře možné, že bychom u počtu vystřídaných režisérů a zmiňovaných pořadů došli ke stejnému číslu. Naposledy od projektu odešel režisér Bumblebeeho Travis Knight a před ním dali „hernímu Indymu“ vale třeba Dan Trachtenberg (Ulice Cloverfield 10), Neil Burger nebo David O. Russell. Nathan Drake už je tedy pár týdnů bez režiséra a Sony posunulo plánovanou premiéru z letošního prosince na březen 2021, což je dle mého pořád hodně optimistický termín. Nyní už má ale snímek dalšího režiséra a je to jméno, o němž už se chvilku spekulovalo.

Režie se totiž opravdu ujme Ruben Fleischer, o jehož možné účasti jsme vás už informovali, nyní je však jeho zapojení oficiální. Ten sice v obou Zombielandech ukázal, že humor mu nedělá problém, takže Nathanovy hlášky by zvládnout mohl. Když si ovšem přičichnul k větším filmům typu Venom, dopadlo to… no, tragicky. Budeme ale doufat, že si tentokrát vybere lepší chvilku. V Uncharted tak povede Toma Hollanda v roli mladého Drakea a Marka Wahlberga v roli jeho mentora a věčného parťáka Sullyho. A jak se zdá, producenti už to opravdu myslí s natáčením vážně a k obsazení přibyla další jména.

Tím nejvýraznějším je pak samozřejmě Antonio Banderas, jemuž ani na starší kolena nechybí charisma a po nedávné nominaci na Oscara za Bolest a slávu by mohl být zase docela v kurzu. A tato látka by mu mohla skvěle sednout. Zatím není jasné, koho by si měl v Uncharted zahrát, role záporáka ovšem zůstává dosud volná, tak uvidíme. Dalšími nováčky v castingu jsou pak už méně známá seriálová jména, konkrétně Sophia Ali z Chirurgů a Tati Gabrielle z nové Sabriny od Netflixu. Ani tady není známo, jakých rolí by se měly holky ujmout. Já si však i přes nové přírůstky myslím, že největší otázkou zůstává, zda se Uncharted za rok vůbec dočkáme.

---

Vytáhni v hospodě: Pamatujete si ještě, když měl Mark Wahlberg místo Sullyho hrát v režii Davida O. Russella původně právě Nathana Drakea a fandové to tenkrát brali za největší problém projektu? To byly časy, co?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace