Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uncharted vyhlíží nového režiséra


ikona
do_Od
adaptacenathan drakeruben fleischersonytom hollandunchartedvenom
Prokletá adaptace herního Uncharted opět přišla o režiséra. Kdo by jej mohl nahradit? 

David O. Russell, Seth Gordon, Neil Burger, Dan Trachtenberg, Shawn Levy a zatím poslední padlý Travis Knight. Těchto šest pánů mělo postupně v jednom bodě kdysi točit filmovou adaptaci herního Uncharted. Proč to ani jednomu z nich nevyšlo? To by nejspíš vydalo na samostatný článek, kdybychom to však měli shrnout, šlo o klasiky typu špatný scénář, špatná koncepce, nebo špatné načasování. Kdo naopak ustál většinu velkých změn, je herec již pár let obsazený do hlavní role mladého lovce pokladů Nathana Drakea, Tom Holland. Jenže jeho diář se nejen díky Marvelu začíná čím dál tím více plnit a pokud tenhle herní projekt brzy nevyjede ze stanice, může se taky dost dobře stát, že nakonec odejde i on. S čím tedy v Sony přišli?

Ruben Fleischer. Jméno, které by asi nikdy nebyla ničí první volba, ale které zní tak akorát, když vám teče do bot a potřebujete začít rychle točit někým, kdo se podřídí jakékoliv vizi. Režisér Venoma a dvojky Zombielandu má řemeslo sice v rukávu, asi nebudu první ani poslední, kdo však namítne, že tenhle projekt by si zasloužil za kormidlem někoho daleko osobitějšího. Oficiálně zatím není nic potvrzené, vzhledem k tomu, že premiéra je stanovena na letošní prosinec, a točit by se mělo začít de facto hned, protože v létě začne produkce na třetím Spider-Manovi, musí rozhodnutí padnout rychle. V opačném případě by taky mohl přijít obávaný development hell. Na druhou stranu, v tuhle chvíli, ono by to možná bylo nakonec i lepší. Co myslíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace