Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude druhý Tomb Raider?


ikona
Spooner
alicia vikanderBen Wheatleylara crofttomb raider
Bude se filmový Tomb Raider i nadále inspirovat hrami, nebo přijde s vlastním příběhem? 

Filmový reboot Tomb Raidera s Alicií Vikander sice nebyl žádným komerčním megahitem, dostatek dolarů ale v kinech nakonec vydělal, a tak se dvojky přeci jen dočkáme. Což je za nás hodně fajn, protože jednička patřila mezi ty zábavnější herní adaptace. Sequel se tedy začne točit už letos na jaře a opět u toho samozřejmě bude i půvabná držitelka Oscara. Jen za kameru se tentokrát neposadí Roar Uthaug, ale Brit Ben Wheatley. A nyní už možná dostáváme náznaky, o čem by pokračování mohlo pojednávat.

První díl se totiž velmi inspiroval herním rebootem z roku 2013 a očekávalo se, že dvojka bude vycházet z jeho sequelu s názvem Rise of the Tomb Raider. Podle nových spekulací scenáristé tuto hru úplně přeskočí a budou se inspirovat třetím zářezem rebootavané ságy s podtitulem Shadow of the Tomb Raider. Tento díl je přitom z celé trilogie hodnocený nejhůře, takže mnozí herní fanoušci možná budou malinko rozladěni. Děj by nás měl tedy údajně zavést do Jižní Ameriky, kde se bude Lara snažit zastavit zlou organizaci Trinity před nalezením ztraceného města Paititi a odstartováním Mayské apokalypsy. Uvidíme, zda se tyto spekulace nakonec potvrdí. Alicii Vikander v akčním módu ale uvidíme znovu docela rádi. Do kin Lara znovu dorazí 19. března 2021.

---

Vytáhni v hospodě: O roli Lary Croft se před Alicií ucházely např. Daisy Ridley, Emilia Clarke, Saoirse Ronan nebo Cara Delevingne. Daisy Ridley musela nakonec nabídku odmítnout kvůli natáčení Star Wars: Vzestup Skywalkera. 


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace