Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lara Croft se vrátí. Druhý Tomb Raider už má datum premiéry


ikona
Mr. Hlad
alicia vikanderben wheatleylara crofttomb raider
A spolu s ní přijde i nový režisér 

Loňský Tomb Raider se nám docela líbil, tedy minimálně mně a Karlovi. V kinech sice bůhvíjak nezazářil, ale tržby 274 milionů dolarů celosvětově byly přesně na té hranici, kdy se dá reálně uvažovat o pokračování. Že se na něm opravdu pracuje a že se k roli archeoložky a lovkyně pokladů Lary Croft vrátí Alicia Vikander, jsme se před nějakou dobou dozvěděli. A teď se začínají dít další věci. Zaprvé víme, že Lara se do kin vrátí už 19. března 2021. A zadruhé je jasné, kdo jí s tím návratem pomůže. 

Režisér jedničky Roar Uthaug je ze hry, ale náhrada za něj je víc než zajímavá, protože za kameru se postaví Brit Ben Wheatley. Ten natočil skvělý Seznam smrti, hodně fajn akční podívanou Křížová palba nebo ambiciózní High Rise. Momentálně chystá pro Netflix mysteriózní thriller Rebecca s Lily James, ale jakmile bude mít hotovo, prý se hned vrhne na Tomb Raidera. O jeho zápletce zatím nevíme nic, ale pokud by se tvůrci drželi her, je dost možné, že se podíváme na Sibiř, kde Lara Croft hledala bájné město a bojovala se žoldáky společnosti Trinity, na které narazila i ve filmu. V každém případě jsme rádi, že se tahle hrdinka vrátí. Minule to bylo docela fajn. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace