Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři zkouší zachránit Harley Quinn, přejmenovávají Birds of Prey!


ikona
do_Od
birds of preyharley quinnkinamargot robbiestudiowarner bros.
Harley Quinn a její parta to v kinech zkusí s novým názvem. 

Přestože oceňuji veškeré pokusy o to přijít se zajímavými tituly pro jejich filmy (pamatujete ještě na ty kolotoče u Na hraně zítřka?), studio Warner Bros. bohužel opět dojíždí na mírnou marketingovou neschopnost. Po oznámení týmovky Birds of Prey se film během produkce přetransformoval v originále na Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) – bizár, že? Důvodem bylo nejspíš nastínit ujetý tón filmu a zároveň procpat do názvu ústřední komiksovou postavu, bez které by se film neprodal. Týden po premiéře a relativní nespokojenosti s otevíracím víkendem se však studio rozhodlo pro další zásah.

Nově tak snímek ponese v angličtině název jednoduše Harley Quinn: Birds of Prey. Warneři tak budou muset utratit nemalou částku za nový propagační materiál a doufat, že to nijak zásadně neovlivní (a pokud ano, tak k lepšímu) budoucí tržby, protože ty úvodní jsou vůbec nejnižší v rámci DCEU. Od českého distributora zatím žádné nové informace nepřišly, v českých kinech tak nadále straší verze Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn).

Není to přitom ojedinělý fail, nedávno takhle Universal například pohnojil premiéru hrůzostrašného snímku Cats, který poslal do kin bez dodělaných triků. V tomhle případě na tom Warneři ještě nejsou tak zle, bůhví co ale v budoucnu ještě vymyslí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace