Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Logana a Le Mans 66 míří mezi zkorumpované poldy


ikona
Spooner
james mangoldle mans 66matt damonthe force
Uznávaný režisér nepolevuje a chystá dva ambiciózní snímky najednou. 

Režisérovi Jamesi Mangoldovi se momentálně hodně daří a dalo by se říci, že je možná na svém vrcholu. Po parádním Loganovi nám před pár měsíci naservíroval neméně skvělé Le Mans 66, a i když z toho nakonec žádný důležitý Oscar nepadne, režisér tím minimálně potvrdil svou aktuální formu a cit pro správně chlapácké filmy. A v budoucnu rozhodně nehodlá polevovat. Je to jen několik dnů, co ohlásil práce na životopisném snímku o Bobu Dylanovi Going Electric, v němž si hudební legendu zahraje mladý talent Timothée Chalamet. Jenže jeden projekt evidentně Mangoldovi nestačí. A zatímco s Dylanem by mohl bojovat o Oscary, se svou další novinkou by naopak mohl zase zacílit na ono chlapácké srdíčko.

Chystá totiž kriminální drama The Force podle románu Dona Winslowa, v němž opět spojí síly s Mattem Damonem. Ten se zhostí role šéfa elitního policejního týmu Dennyho Maloneho, jehož útvar se zaměřuje např. na obchod s drogami. Problém je, že Denny není zrovna čestným poldou a federálové mu jdou po krku za krádež milionů dolarů z drogového zátahu. Na scénáři bude pracovat Mangold s prověřeným Scottem Frankem, s nímž spolupracoval už na Loganovi. A s Damonem si při natáčení Le Mans 66 taky evidentně padli do noty. Tento námět by mohl Mangoldovi navíc poměrně sednout. Ostatně, po jeho posledních zářezech jsme od něj zvědaví asi na cokoliv.

Vytáhni v hospodě: Roli Kena Milese si měl místo Christiana Balea původně zahrát Jim Caviezel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace