Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Le Mans 66 a Logana chystá film o Bobu Dylanovi


ikona
Mr. Hlad
bob dylandunegoing electricjames mangoldle mans 66loganthe kingtimothée chalamet
Hudební legenda míří do kin 

Režisér James Mangold natočil vloni pecku Le Mans 66, která se nám sice hodně líbila a chválí ji kritici po celém světě, ale diváci se na ni do kina bohužel moc nehrnou a u Zlatých Glóbů taky nedostala šanci zazářit. Důležité však je, že jde o hodně dobrý film, který po Loganovi dokazuje, že Mangold je mnohem víc než jen další hollywoodský rutinér, co měl jednou kliku. A i když z toho Oscaři nakonec asi nebudou, jeho další projekt by akademii určitě zaujmout mohl. A diváky taky, jeho novinka s pracovním názvem Going Electric totiž bude příběh hudební ikony Boba Dylana. 

Klasický životopis ovšem od Mangolda nečekejte. Film se zaměří jen na jednu fázi Dylanova života a kariéry. Na dobu, kdy se rozhodl odložit akustickou kytaru a vyměnit ji za elektrickou. Na dobu, kdy se z folkového zpěváka stal rockerem a nikdo z fanoušků ani jeho nejbližšího okolí moc nevěděl, jak se k tomu postavit. Režisérovi se navíc povedlo do hlavní role sehnat dost možná nejlepšího mladého herce současného Hollywoodu, protože Dylana ztvární Timothée Chalamet, který už údajně začal brát lekce hry na kytaru. Hvězda Krále, Duny nebo Dej mi své jméno patří k nejžádanějším a nejvytíženějším hercům současnosti, takže to, že kývl na Mangoldovu novinku, nejspíš znamená, že by měla stát za to. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace