Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Všechno je jinak: Spider-Man se vrací do filmového vesmíru s Avengers


ikona
KarelR
kevin feigemarvelsonyspider-manspider-man 3spider-man: daleko od domova
Konec dobrý, všechno dobré? 

Všichni jednou budeme dětem vyprávět o "tom měsící, kdy Spider-Man nebyl v MCU". Jeho odchod z 21. srpna totiž vydržel přesně 37 dní, po nichž studia Disney a Sony anulovala celý svůj kompilkovaný rozvod. Sám Kevin Feige právě oznámil, že bude pracovat i na jeho třetí sólovce a že se bude Spider-Man dál objevovat ve filmech od Marvelu. Bohužel se to však neobešlo bez kompromisu, jímž je víceméně napojení pavoučího vesmíru od Sony (Venom, Morbius) do MCU.

Feige doslova řekl, že je Spider-Man jediným superhrdinou, který může cestovat mezi filmovými vesmíry. V jádru tak sice Marvel Cinematic Universe a Spidey-verse zůstanou od sebe, v obou ale bude Tom Holland jako Spider-Man, takže... běžní diváci tenhle detail nepoberou a budou si myslet, že dělali Morbia a Venoma 2 tvůrci Avengers 4.

Stojí nám třetí Spideyho sólovka, která dorazí 16. července 2021, za tenhle podivný kompromis? To si každý musí rozhodnout sám za sebe. Internet teď nicméně začíná slavit, že bylo Spideyho odstřižení zázračně odvráceno, a my budeme čekat na detaily, jak nová studiová dohoda vlastně vypadá a co přesně se s Peterem Parkerem bude dít.

AKTUALIZACE: Tak v Sony nakonec kývli na to, že bude Disney financovat 25% produkce dalšího Spider-Mana a dostane 25% ze zisku. Na režijní sesli by pak měl zůstat Jon Watts.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace