Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mizerové navždy: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Vám se to fakt tak líbí jo? Asi to opravdu bude tou nostalgií, vždyť to vypadá jak klip k písničce, bez nějaké zábavnější hlášky, nebo náznaku nějaké lepší akce. 
728966
Vám se to fakt tak líbí jo? Asi to opravdu bude tou nostalgií, vždyť to vypadá jak klip k písničce, bez nějaké zábavnější hlášky, nebo náznaku nějaké lepší akce. 
6 -2
reagovat
reaguje na: fr3ak
Don't fr3ak out ;)
728965
Don't fr3ak out *;)*
728927
3 -2
reagovat

Nechme se překvapit! Miss Michael Bay :(

Tak dlouho jsem čekal až jsem se dočkal…
Zatím je to takový teaser klip, tak uvidíme...

Každopádně Bad Boys II nestárne, ten film má všechno a Baye ve vrcholné formě (ano, potom přišel ještě peckovní Ostrov a vrcholoví Transformers)…
Si pamatuji, že ve stejnou dobu šel do kin i Matrix II s nějakou "revoluční honičkou", kterou Bay slupl jak malinu :)
728962
Tak dlouho jsem čekal až jsem se dočkal… Zatím je to takový teaser klip, tak uvidíme... Každopádně Bad Boys II nestárne, ten film má všechno a Baye ve vrcholné formě (ano, potom přišel ještě peckovní Ostrov a vrcholoví Transformers)… Si pamatuji, že ve stejnou dobu šel do kin i Matrix II s nějakou "revoluční honičkou", kterou Bay slupl jak malinu :)
Nechme se překvapit! Miss Michael Bay :(
0 -7
reagují: Godlike, Robur
reagovat
reaguje na: ovmartin23
1ka je stále super, o tom žádná..dokonca nemám pocit že by zostarol ten film. 2ku mam podobne ako ty...ale mne príde navyše už len tá Kuba.
3ka snad bude kratšia , idealne aj komornejšia ako 2ka. 
728957
1ka je stále super, o tom žádná..dokonca nemám pocit že by zostarol ten film. 2ku mam podobne ako ty...ale mne príde navyše už len tá Kuba. 3ka snad bude kratšia , idealne aj komornejšia ako 2ka. 
728953
0 -1
reagovat
Bad Boys - v roce 1995 jsem to zral. bylo mi 13. na VHS me bavil prvni dabing. znal jsem ho nazpamet. ten film ale strasne zestarnul. zustala sympaticka dvojka, byvala manzelka Foxe Muldera a drsny Tcheky Karyo. jo a Porsche vs Cobra.....a soundtrack od Marka Mancini. je to proste furt super

Bad Boys 2 - ten film me strasne zklamal. nechapu kladne hodonoceni MZ, nebot kolem me ten film nikdo nema rad. je to velke, je to strasne dlouhe, zerou se tam koule, ale ve sve podstate nuda. dobra honicka s tirakem, ale ten film zkouknu max pulku na nove. dobrovolne bych si ho nikdy nedal

Bad Boys 3 - trailer tak za 3. vubec me to nelaka. ze je M. Lawrence trosku:D pri tele, budiz. me ale prestal totalne bavit Will Smith. tymovka, Collateral Beauty, Aladin, Blizenec, nic, na co bych se tesil. a Bad Boys v tom pokracuji. dal bych si radeji Lethal Weapon 5
728953
Bad Boys - v roce 1995 jsem to zral. bylo mi 13. na VHS me bavil prvni dabing. znal jsem ho nazpamet. ten film ale strasne zestarnul. zustala sympaticka dvojka, byvala manzelka Foxe Muldera a drsny Tcheky Karyo. jo a Porsche vs Cobra.....a soundtrack od Marka Mancini. je to proste furt super Bad Boys 2 - ten film me strasne zklamal. nechapu kladne hodonoceni MZ, nebot kolem me ten film nikdo nema rad. je to velke, je to strasne dlouhe, zerou se tam koule, ale ve sve podstate nuda. dobra honicka s tirakem, ale ten film zkouknu max pulku na nove. dobrovolne bych si ho nikdy nedal Bad Boys 3 - trailer tak za 3. vubec me to nelaka. ze je M. Lawrence trosku*:D* pri tele, budiz. me ale prestal totalne bavit Will Smith. tymovka, Collateral Beauty, Aladin, Blizenec, nic, na co bych se tesil. a Bad Boys v tom pokracuji. dal bych si radeji Lethal Weapon 5
4 -3
reagují: davidb
reagovat
Ale jo, je to tam a tesim se moc!!!
728949
Ale jo, je to tam a tesim se moc!!!
0 -4
reagovat
tak opravujem sa, zaslúžených 5*....na velkom monitore vyniknú detaily..napr. záverečný záber kedy Lawrence strieľa z guľometu zo sajdkáry....TOPKA!
728948
tak opravujem sa, zaslúžených 5*....na velkom monitore vyniknú detaily..napr. záverečný záber kedy Lawrence strieľa z guľometu zo sajdkáry....TOPKA!
1 -5
reagovat
Kurva to je boží!!!! Nadšení a natesenost. A už v lednu? Super 8)
728943
Kurva to je boží!!!! Nadšení a natesenost. A už v lednu? Super *8)*
0 -6
reagovat
Tahle série mně nikdy nebrala. Ne, nejsem nácek, jen mám... vkus. ;)
728938
Tahle série mně nikdy nebrala. Ne, nejsem nácek, jen mám... vkus. *;)*
3 -11
reagovat
Do prdele. Ten film vyzerá ako keby sem pricestoval strojom času z roku 2003. A to nemyslím úplne ako pochvalu. 

Lawrence vyzerá ako keby posledných 16 rokov trávil v Mcdonalde. Evidentne sa muselo dosť čarovať, aby bol stále niekde v polotieni, z podhľadu, zboku a pod. Ak takto bude pokračovať, ďalší Big Mommas House natočí bez kostýmu. :))

Možno to bude OK, ale vyzerá to ako keby film zaspal dobu a úplne ignoroval, že za 16 rokov sa akčné filmy posunuli niekam inam a že hrdinovia už nie sú cool typci ale dvaja starí kkti. 
728937
Do prdele. Ten film vyzerá ako keby sem pricestoval strojom času z roku 2003. A to nemyslím úplne ako pochvalu.  Lawrence vyzerá ako keby posledných 16 rokov trávil v Mcdonalde. Evidentne sa muselo dosť čarovať, aby bol stále niekde v polotieni, z podhľadu, zboku a pod. Ak takto bude pokračovať, ďalší Big Mommas House natočí bez kostýmu. *:))* Možno to bude OK, ale vyzerá to ako keby film zaspal dobu a úplne ignoroval, že za 16 rokov sa akčné filmy posunuli niekam inam a že hrdinovia už nie sú cool typci ale dvaja starí kkti. 
3 -1
reagovat
reaguje na: fr3ak
Sracka vypada trosku jinak, ten film mel jen pobavit a to se povedlo na vybornou. Je videt zes to nepochopil...
728935
Sracka vypada trosku jinak, ten film mel jen pobavit a to se povedlo na vybornou. Je videt zes to nepochopil...
728927
3 -3
reagovat
Tvl. Gloverovi bylo v LW4 méně než je teď Lawrencovi :), Wau...
728934
Tvl. Gloverovi bylo v LW4 méně než je teď Lawrencovi *:)*, Wau...
2 -1
reagovat
Lawrence jede ve stylu ,,Murtaughův seznam věcí na který jsem starej", i když se to jeví jako dobrej nápad tak ho takhle vidět nechci. 
Smith je tu středobodem každý akční scény a Lawrence dělá spíš křoví, doufám že se pletu a bude to jinak, pořád od toho čekám akční buddy, o dialogy strach nemám, budou je cedit jako za mlada, pokud bude scénář...

A pokud můžu zmínit klasiku ještě jednou, tak Murtaugh byl starej všechny 4 filmy ( v tomhle remcáni ho nikdo netrumfne), Riggs ho ve 4 dohonil solidně, ale demoliční derby a hlavně Jet Li by mohli vyprávět, tak ať tady Lawrence nešaškuje, je mu teprve 54:D.
728933
Lawrence jede ve stylu ,,Murtaughův seznam věcí na který jsem starej", i když se to jeví jako dobrej nápad tak ho takhle vidět nechci.  Smith je tu středobodem každý akční scény a Lawrence dělá spíš křoví, doufám že se pletu a bude to jinak, pořád od toho čekám akční buddy, o dialogy strach nemám, budou je cedit jako za mlada, pokud bude scénář... A pokud můžu zmínit klasiku ještě jednou, tak Murtaugh byl starej všechny 4 filmy ( v tomhle remcáni ho nikdo netrumfne), Riggs ho ve 4 dohonil solidně, ale demoliční derby a hlavně Jet Li by mohli vyprávět, tak ať tady Lawrence nešaškuje, je mu teprve 54*:D*.
2 -2
reagovat
Já nikdy nechápal co je vtipnýho na scénách, kdy hlavní hrdinové jsou v přestřelce a hádají se u toho / jsou v automobilové honičce a hádají se u toho / serou na hajzlu a hádají se u toho...
To má být jako vtipný když se v akčních scénách takhle trapně odvádí pozornost? To se nemůžou pohádat až když všechny postřílí? :(
Dvojku jsem k vůli tomu ani nedokoukal. Jednak to byla sračka a druhak mi to Lawrencovo kvičení přišlo otravný do takové míry, že jsem řekl a dost, tohle prostě nejde...
728927
Já nikdy nechápal co je vtipnýho na scénách, kdy hlavní hrdinové jsou v přestřelce a hádají se u toho / jsou v automobilové honičce a hádají se u toho / serou na hajzlu a hádají se u toho... To má být jako vtipný když se v akčních scénách takhle trapně odvádí pozornost? To se nemůžou pohádat až když všechny postřílí? *:(* Dvojku jsem k vůli tomu ani nedokoukal. Jednak to byla sračka a druhak mi to Lawrencovo kvičení přišlo otravný do takové míry, že jsem řekl a dost, tohle prostě nejde...
4 -9
reagují: Robur, P.J
reagovat
reaguje na: HAL

Color grading

MCU využívá širší paletu barev, ale saturaci má hroznou. Jejich barvy se někdy od 2. Fáze ztrácí v 50 odstínech barevné šedi. Kdyby tě to zajímalo: Color Grading, Snyder styl, Marvel.
728912
MCU využívá širší paletu barev, ale saturaci má hroznou. Jejich barvy se někdy od 2. Fáze ztrácí v 50 odstínech barevné šedi. Kdyby tě to zajímalo: [url=https://youtu.be/lINVnA3rVIE]Color Grading[/url], [url=https://youtu.be/muTyXvOaSn0]Snyder styl[/url], [url=https://youtu.be/hpWYtXtmEFQ]Marvel[/url].
Color grading
728909
3 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Cinefil
Marvelovky mají vizuál založený na světlých silně saturovaných barvách, holt návaznost na komiksy a zaměření na děti, no ne bezdůvodně se jim přezdívá omalovánky. DC se naopak chtělo odlišovat od nich, ale i u nich to vychází historicky z vizuálu typického pro Snydera - naopak tmavé, desaturované barvy, velké kontrasty.
A to orange & teal... no to mají jinak skoro všichni, nejen Bay, obzvlášť v těch devadesátkách to bylo u akčních filmů snad všude.
728909
Marvelovky mají vizuál založený na světlých silně saturovaných barvách, holt návaznost na komiksy a zaměření na děti, no ne bezdůvodně se jim přezdívá omalovánky. DC se naopak chtělo odlišovat od nich, ale i u nich to vychází historicky z vizuálu typického pro Snydera - naopak tmavé, desaturované barvy, velké kontrasty. A to orange & teal... no to mají jinak skoro všichni, nejen Bay, obzvlášť v těch devadesátkách to bylo u akčních filmů snad všude.
728901
4 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Cinefil

Color grading

Color grading marvelovek je něco otřesnýho . Asi jeden z nejhoršich . To DC ho má někde jinde . Ty filmy vypadaji mnohem epičtěji . 
728908
Color grading marvelovek je něco otřesnýho . Asi jeden z nejhoršich . To DC ho má někde jinde . Ty filmy vypadaji mnohem epičtěji . 
Color grading
728901
3 -2
reagovat

Křeč

Oba herci mi tady přijdou strašně křečovitý, jako by je to vůbec nebavilo.. Mírný palec hore za vizuál. 
728907
Oba herci mi tady přijdou strašně křečovitý, jako by je to vůbec nebavilo.. Mírný palec hore za vizuál. 
Křeč
2 -2
reagovat
reaguje na: Joker_George
Tady poznáš blockbuster na první pohled. Důvod pro modrou a žlutou je takový, že modrá zvýrazňuje čiré nebe s kontrastním žlutým sluncem. A žlutá se hodí pro lidskou kůži (proto jsou všichni v Transformerech tak "opálení") a zvýrazní noční pouliční osvětlení, které se mimo to ještě zvýrazní vlhkou silnicí kvůli odrazu (jako kdyby v LA furt pršelo). Jinak by v nočních záběrech nebylo nic vidět tj. nebyly by epické.
728906
[url=https://www.google.com/search?q=movie+posters+2019&tbm=isch&source=hp&fir=8m8mC99gGTkTPM%253A%252CqdfeE3fyoMuh_M%252C_%253BnGq_lZaHHMyotM%253A%252CSQ61q3HC6-pnjM%252C_%253Bqjvq7DCnSXM4AM%253A%252CSQ61q3HC6-pnjM%252C_%253BfE5GfqwrJ7ywpM%253A%252CWvTc-hNFsEckDM%252C_%253BFfVOhy3vZwEQnM%253A%252CSQ61q3HC6-pnjM%252C_%253BWaleJADbhsuAnM%253A%252CRjwNg87S9G5wAM%252C_%253BevvXzcZ7MZNb3M%253A%252CaA6Qks8AvMaKWM%252C_%253BCWI5VmcUnLTKlM%253A%252CRjwNg87S9G5wAM%252C_%253BEcCLP8RAjrPRDM%253A%252CJoafrV9lxi8hYM%252C_%253BRcw1u4YASf--iM%253A%252CUXAAaUq-aGJyxM%252C_%253BAz3X7SrZR-e47M%253A%252CtV5xh2gwug4X5M%252C_%253B4dMoXQ6qdYGzpM%253A%252CusFXxb00D41evM%252C_&usg=AI4_-kT-o8ybG1Y053vQNpJrxFVbd7jTcA&sa=X&ved=2ahUKEwiDrurF97fkAhVDOhoKHRq5CY0Q7Al6BAgHECA&biw=360&bih=574&dpr=3]Tady[/url] poznáš blockbuster na první pohled. Důvod pro modrou a žlutou je takový, že modrá zvýrazňuje čiré nebe s kontrastním žlutým sluncem. A žlutá se hodí pro lidskou kůži (proto jsou všichni v Transformerech tak "opálení") a zvýrazní noční pouliční osvětlení, které se mimo to ještě zvýrazní vlhkou silnicí kvůli odrazu (jako kdyby v LA furt pršelo). Jinak by v nočních záběrech nebylo nic vidět tj. nebyly by epické.
728902
0 -1
reagovat
Chybí mi tam ta Bayovská hravost a zběsilá přepálenost.

Jak jsem roky v pokračování Mizerů doufal, tak teď jsem z něj poněkud rozpačitý, působí to celé vynuceně - Lawrence prostě tak dlouho škemral, až se dočkal a i na Bruckheimera dolehla touha si ještě naposledy trochu přilepšit na důchod, a natočit pokračování všech svých kdysi dávno velkých sérií. Top Gun ještě může být zajímavý protože Kosinski, ale že bych se nějak moc těšil na dalšího Policajta z Beverly Hills, Lovce pokladů, Piráty nebo toto?
728905
Chybí mi tam ta Bayovská hravost a zběsilá přepálenost. Jak jsem roky v pokračování Mizerů doufal, tak teď jsem z něj poněkud rozpačitý, působí to celé vynuceně - Lawrence prostě tak dlouho škemral, až se dočkal a i na Bruckheimera dolehla touha si ještě naposledy trochu přilepšit na důchod, a natočit pokračování všech svých kdysi dávno velkých sérií. Top Gun ještě může být zajímavý protože Kosinski, ale že bych se nějak moc těšil na dalšího Policajta z Beverly Hills, Lovce pokladů, Piráty nebo toto?
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se