Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelácká Fáze 5 nabídne Fantastickou čtyřku, X-Meny a nového Bladea


ikona
KarelR
black panther 2bladecaptain marvel 2fantasticka ctyrkamahershala alistrazci galaxie 3x-men
Marvelácký panel na Comic-Conu skončil oznámením nového upírobijce. 

Kevin Feige na Comic-Conu představil celou marveláckou Fázi 4, kterou si můžete nastudovat v tomhle článku. Na konci prezentace ale rychle naťuknul ještě dalekou budoucnost, tedy Fázi 5, která by měla začít v roce 2022. Co všechno bude její součástí? Detaily zatím samozřejmě neznáme. Feige nicméně potvrdil, že už se pomalu chystají nové verze Fantastické čtyřky a X-Menů (o těch kupodivu mluvil jen jako o "mutantech"), a navíc zmínil nevyhnutelné sequely hned několika hitů.

O čem přesně je řeč? O druhých dílech Black Panthera a Captain Marvel a o trojce Strážců Galaxie. Poslední minuta panelu potom patřila asi nejvíc překvapivému oznámení celého Comic-Conu: Ve Fázi 5 se představí nový Blade a nezahraje si ho nikdo menší než držitel dvou Oscarů Mahershala Ali.

Ano, další fan art od BossLogic se proměnil v realitu. Marvel tak splnil vcelku hlasité fandovské přání a navíc odvrátil zvěsti, že se Blade podívá jen na malou obrazovku. Co na tenhle casting říkáte? A trápí vás, že na panelu vlastně nepadlo ani slovo o budoucnosti Hulka, Spider-Mana nebo Ant-Mana? Dejte vědět v diskuzi a klidně přihoďte vaše tipy, jaké série rozjede Marvel ve Fázi 5 úplně nuly.

---

Vytáhni v hospodě: Jak se Mahershala Ali dostal k Marvelu? Poté, co vyhrál druhého Oscara (letos v únoru za Zelenou knihu), prostě zvednul telefon a zavolal Feigemu. Na následném meetingu mu pak suše oznámil, že chce hrát nového Bladea, a bylo hotovo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace