Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robert Pattinson si opravdu zahraje Batmana. Jak ikonickou roli získal?


ikona
KarelR
batmandcmatt reevesrobert pattinson
Edward Cullen je definitivně minulostí, přivítejte nového Bruce Waynea. 

Když jsme se před dvěma týdny dozvěděli, že je Robert Pattinson nejžhavějším kandidátem na nového Batmana, většina webů to samozřejmě reportovala jako stoprocentně potvrzené obsazení. Warneři ale v tu chvíli dávali jasně najevo, že ještě není rozhodnuto, jelikož Pattinson o roli bojoval s Nicholasem Houltem.

Z různých zákulisních drbů mám pocit, že Warneři preferovali "bezpečnějšího" Houlta, zatímco Matt Reeves od začátku bojoval za Pattinsona, jehož se studio (už kvůli Stmívání) trochu bálo. Ve čtvrtek ale proběhly kamerové zkoušky, a i když se prý Hoult předvedl v nejlepším možném světle, Pattinson ho nakonec převálcoval a dostal nabídku na roli.

Tuhle část příběhu jste se mohli dočíst na Deadline, kde navíc mluví o nepřekvapivé nutnosti upsat se celé trilogii. Zcela klíčová je nicméně až pozdější zpráva od Variety, podle níž vyjednávání netrvala moc dlouho a Pattinson konečně podepsal smlouvu. Po několika měsících spekulací tedy konečně známe nového Batmana. Bude jím... hvězda nového špiónského filmu od Christophera Nolana, což vlastně nezní jako zásadní průšvih, no ne?

---

Vytáhni v hospodě: Nový Batman půjde do kin 24. června 2021, tedy čtyři roky a čtyři měsíce po tom, co ho Matt Reeves začal chystat. Takhle volná ruka se u comicsových filmů jen tak nevidí...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace