Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nolan si točí vlastního Bonda, jeho nový film už má název


ikona
KarelR
aaron-taylor johnsonchristopher nolanjohn david washingtonkenneth branaghmichael cainerobert pattinsontenet
Tajní agenti podle Christophera Nolana? Bereme! 

Inception, Interstellar... Tenet. Christopher Nolan se s názvy svých filmů moc nemaže, tentokrát ale internet zase tolik netápe. Rovnou jsme totiž zjistili i rámcovou zápletku jeho nového bijáku a známe také většinu obsazení, které zanedlouho vyrazí na plac.

Takže, na co se můžete těšit? Tenet bude akční blockbuster ze světa mezinárodní špionáže a jeho štáb se vydá do sedmi (!) zemí. Nolan si tak očividně hodlá splnit bondovské sny, zatím ale netušíme, jak moc "klasickou" podívanou po nás chystá. K obsazení, jemuž kralují Robert Pattinson, John David Washington a Elizabeth Debicki, se každopádně přidali Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Clémence Poésy, Dimple Kapadia a samozřejmě Michael Caine. Nolan tak převážně sahá po nových tvářích, z minula si totiž přivedl jen Branagha a Cainea.

No... a to je zatím víceméně všechno, co víme. Premiéra Tenetu bude 17. července 2020 a v Nolanově týmu nechybí kameraman Hoyte van Hoytema (Interstellar, Dunkerk) nebo skladatel Ludwig Göransson, jenž letos vyhrál Oscara za Black Panthera. Očekávání jsou tedy na maximu a prokletá pětadvacátá bondovka právě získala velkou letní konkurenci.

---

Vytáhni v hospodě: Jestli z Pattinsona opravdu bude Batman, něco mi říká, že ho lidé po Tenetu přestanou tak hejtovat...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace