Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Tarantinovka Tenkrát v Hollywoodu oslnila v Cannes


ikona
KarelR
brad pittleonardo dicapriomargot robbieonce upon a time in hollywoodquentin tarantinotentkrat v hollywoodu
Hollywoodská elita se vydává do roku 1969, aby tam sehrála jeden z nejlepších letošních bijáků? 

Loni byl naším nejočekávanějším filmem roku Blackův Predátor a dopadlo to katastrofálně. Letos se nejvíc těšíme na Tenkrát v Hollywoodu a... díky bohu by mělo být výrazně lépe. Jak to víme? Díky prvním ohlasům, které pocházejí z festivalu v Cannes. Nová tarantinovka si totiž odbyla premiéru dva měsíce před vstupem do kin (v Česku si bohužel počkáme až do 8. srpna), a jak správně tušíte, většina lidí je z ní nadšená.

Tenkrát v Hollywoodu je prý jednoznačně nejosobnější Tarantinův film (on sám říká, že je "jeho Roma") a opravdu má mít k Pulp Fiction a Jackie Brown mnohem blíž než k Hanebným parchantům, Nespoutanému Djangovi nebo Osmi hrozným. Quentinův výlet do roku 1969 vzpomíná na konec té (alespoň na oko) nevinnější hollywoodské éry a činí tak se spoustou nostalgie, černohumorné zábavy a patřičně odvázaných i napínavých momentů, jež film (po prvních dvaceti recenzích) dotlačily k průměrnému rottenovému ratingu 8/10.

Herecky jsou samozřejmě všichni stoprocentní (nejvíc se chválí Pitt a pak DiCaprio) a o špičkovém řemesle snad ani není potřeba mluvit. Výkřiky o dalším majstrštyku nicméně stojí hlavně na ohromně našlapaných prvních dvou hodinách, na něž má navazovat hodně divoké a pečlivě tajené finále. Doufejme, že první diváci vyslyší Tarantinovu prosbu a nebudou spoilerovat. Z Tenkrát v Hollywoodu by totiž měla být novodobá klasika a vůbec bychom se nezlobili, kdyby kampaň skončila výborným novým trailerem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace