Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Vzestup Skywalkera: Teaser

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
reaguje na: sectoid
Koukam na panel. Singleplayer akcni adventura... Kdyz tam bude akce a dobrodeuzstvi rozdeleno podobne jako v Uncharted, a zadne mikrotransakce..... :D
713564
Koukam na panel. Singleplayer akcni adventura... Kdyz tam bude akce a dobrodeuzstvi rozdeleno podobne jako v Uncharted, a zadne mikrotransakce..... *:D*
713561
2 0
reagovat

Jedi: Fallen Order

Prave nyni odhaleno link
713561
Prave nyni odhaleno [url=https://www.youtube.com/watch?v=0GLbwkfhYZk]link[/url]
Jedi: Fallen Order
6 0
reagují: mecano
reagovat
reaguje na: mecano
Ta ženská je vážně kráva. Pak se nelze divit, že jde tato série do kytek. :-
713557
Ta ženská je vážně kráva. Pak se nelze divit, že jde tato série do kytek. *:-*
713550
4 -4
reagovat
reaguje na: jonnas
Ty vole pekný rozpis, vidno že sa vyznáš :+:+:+
713555
Ty vole pekný rozpis, vidno že sa vyznáš *:+**:+**:+*
713549
2 0
reagovat
reaguje na: jonnas
Jonasi ty jsi silenec, tyhle podrobnosti, klobouk dolu. Nazev filmu dnes rikala KK ze neznamena nic a mam jednu otazku : proc soucasne mece nedokazi preseknout nic vejpul, Kylovo se dokonce chova jako kdyby byl fyzicky, toho druheho borce normalne nadzvedl misto presekl... Je to jiny druh plazmy, nebo ty krystaly proste straci casem silu a timpadem i ty cepele?
713553
Jonasi ty jsi silenec, tyhle podrobnosti, klobouk dolu. Nazev filmu dnes rikala KK ze neznamena nic a mam jednu otazku : proc soucasne mece nedokazi preseknout nic vejpul, Kylovo se dokonce chova jako kdyby byl fyzicky, toho druheho borce normalne nadzvedl misto presekl... Je to jiny druh plazmy, nebo ty krystaly proste straci casem silu a timpadem i ty cepele?
713549
1 0
reagují: jonnas, Mr. Smith, imf
reagovat
Až na to že to nebylo pouštní oblečení, ale našel bys ho na mnoha dalších postavách v různých variacich a nebyli to zdaleka jen Jediové. Jediové taky nejsou mezi obrovskou populací galaxie až tak známí, aby ho navíc běžně nošené oblečení mohlo prozradit. Taky celej Jedi řád fakt nenosil to stejné co Obi-Wan. A již force ghosts na konci šestky něco na ten způsob měli na sobě, nebyl to až nějakej retcon prequelů.
713552
Až na to že to nebylo pouštní oblečení, ale našel bys ho na mnoha dalších postavách v různých variacich a nebyli to zdaleka jen Jediové. Jediové taky nejsou mezi obrovskou populací galaxie až tak známí, aby ho navíc běžně nošené oblečení mohlo prozradit. Taky celej Jedi řád fakt nenosil to stejné co Obi-Wan. A již force ghosts na konci šestky něco na ten způsob měli na sobě, nebyl to až nějakej retcon prequelů.
2 0
reagovat
Vim, ze se tu nekdo ptal, co si myslime o nazvu, kdo podle nas je Skywalker z nazvu filmu. Ptali se dnes na totez KK. Jeji odpoved: nazev neznamena nic, ma jen provokovat, znamena cokoli se vam zlibi. Nechteli jsme davat zadny nazev, ktery by vedl k tomu, co se deje ve filmu. :D Pokud nekeca, tak to trochu pripomina soucasny Disneyho pristup k saze.
713550
Vim, ze se tu nekdo ptal, co si myslime o nazvu, kdo podle nas je Skywalker z nazvu filmu. Ptali se dnes na totez KK. Jeji odpoved: nazev neznamena nic, ma jen provokovat, znamena cokoli se vam zlibi. Nechteli jsme davat zadny nazev, ktery by vedl k tomu, co se deje ve filmu. *:D* Pokud nekeca, tak to trochu pripomina soucasny Disneyho pristup k saze.
2 -4
reagují: DarkSith
reagovat
Tak jo... máme za sebou první ukázku na závěrečný díl Skywalkerovic ságy. Po několika shlédnutích a potvrzení pár informací jsem se rozhodl ho trochu rozebrat. Předem upozorňuju, že budu využívat VEŠKERÝCH dostupných zdrojů, takže může (ale nutně nemusí) být následující text lehce spoileroidní... Možná taky nabídne spíše více otázek než odpovědí. Na samotném panelu v rámci Star Wars Celebration bylo také zveřejněno několik dalších fotek s množstvím infa, které se do traileru vůbec nedostaly (Jannah, Klad,...), ale o tom třeba někdy jindy. Jdeme na to.
Začínáme záběrem na udýchanou Rey v novém bílém (ano, je původně opravdu bílý, ale už jsme v pozdější fázi filmu, a proto už lehce ušpiněný) oufitu, který spolu s dalšími unikl již před nějakým časem na net. Za pasem má nejenom opravený meč Skywalkerů, ale i blaster, který ji daroval Han v TFA. Kde se ale nachází? Ačkoliv bych byl rád, kdybychom se opět podívai na Jedhu, nebo se i spekuluje o Jakku, s největší pravděpodobností se kruh uzavře a vrátíme se na Tatooine. Zatímco se dívá do dáli, v podkresu slyšíme Luka, který tvrdí, že ačkoliv nyní má již všechny vědomosti tisíce generací Jediů, tenhle boj je jen její. Zajímavou maličkostí je, že mluví v množném čísle... a pokud to nemyslí obrazně, je zde šance, že se dočkáme Force-ghost councilu s Yodou, Lukem, Anakinem a třeba i Qui-Gonem?
K Rey se řítí TIE Prvního řádu... Na téhle sekvenci je ovšem něco zvláštní, ne? Proč po ní nestřílí? A kdo ho vlastně řídí? Při bližším ohledání zjistíme, že se nejedná o Kylův Silencer z minulého dílu, ale ani řadový Interceptor. Jde tak o jakýsi hybrid a úplně nový typ stíhačky vyvedený v červeno-černé kombinaci (tenhle motiv se line celým trailerem ve spojitosti s Kylo Renem, jehož promo fotku v červeno-černém kokpitu jsme na panelu SWCC mohli vidět). Někdo spekuluje, že pilotem je dokonce Poe, který má později v traileru podobné rukavice, jež jsou vidět v prostřihu (který tam vlastně ani vůbec nemusí reálně pasovat), a jde tak o jakýsi trénink na snad nějaký heist? Opravdu to totiž vypadá, že Rey v podstatě naskakuje na stíhačku a někam uhání do boje. Budeme tedy opět svědky kooperace Reylo...?
S dalším záběrem se nám změnilo i prostředí. Jakási stíhačka letí k nějakému městu v zasněžené horské  krajině. Věřím, že se jedné o planetu Kullgroon, která se již objevila v komiksu o Landovi, a na které se nachází masivní opravna droidů. Velmi dobře to tak koreluje s informacemi o lokaci, která byla vytvořena ve studiích Pinewood (největší v historii kinematografie), kde má jít v podstatě o část města - trh a také se smetištěm droidů (bude tam například bojový droid z TPM nebo robot z Ambramsovy produkční společnosti Bad Robot a tuna dalších easter-eggů). Pokud jde o loď trochu vypadá jako A-wing, ale je tu i podobnost s lodí, kterou viděla Rey ve svém Force-backu v TFA, kde meli být její rodiče. Snadno je ale také možné, že se prostě jedná o náhodný speeder mířící k městu a jen uvozuje záběr.
Střihem se dostáváme do lesní lokace ozářené červeným světlem (mlhou, kouřem, možná ohněm?), kde vidíme Kyla útočícího na jakousi postavu po boku stormtrooperů. Tohle mě velice mate, protože dotyčný vypadá jako jeden navrátivších se Knights of Ren.
Dále vidíme jakousi ochlupenou ruku opravující Kylovu masku rozbitou v TLJ nějakou červenou (opět) hmotou. Myslím si, že by mohlo jít o dalšího člena KoR.
Následují Finn s Reyinou holí a Poe, oba v nových kostýmech, taktéž již uniklých, na písečné planetě (opět zřejmě Tatooine).
Prostřih na BB-8 a jeho nového otravného kumpána D-0.
No a pak tu máme návrat další původní postavy - Landa, navíc ve svém Millenium Falcon. Všimněte si, že má opět nový tvar radaru.
Poté se opět dotáváme na písečnou planetu a mé dhohady o Tatooine podpoří i pronásledovaná loď s Finnem, Poem a Threepiem , která vypadá jakok jedna z bárek Jabby Hutta. Honí je jednak speeder a skrze písek vidíme i dva stormtroopery na jetpacích!
Další moment je velmi kryptický. Prolétává v něm A-wing, to jsem si jistý, kolem obrysu něčeho, co velmi připomíná republikový křižník třídy Venator (předchůdce imperiálních Star Destroyerů) - jde vidět červený lem na jeho konstrukci.
Pak vidíme pravděpodobně Leiu držící medaili, kterou dostali Luke a Han za odvahu v boji o Yavin IV, tipnul bych si, že spíše toho druhého.
Po střihu teď již zřetelně  Leiu objímající Rey na lesnaté planetě (ehm... měsíci), který JJ označil za úvodní lokaci filmu. Je velmi pravděpodobně, že se opravdu jedná o Yavin IV, protože v promo materiálech byla k vidění i loď třídy Tantive v hangáru nápadně připomínající ten z ANH a RO a víme, že se opět natáčelo v původních lokacích Cardingtonu.
Celý teaser končí možná nejdiskutovanějším momentem, kdy je celá skupinka hrdinů (kde je Artoo?) pohromadě a shlížejí z útesu na trosky potopené Hvězdy smrti. Kolují dohady o tom, kde to je a co vlastně vidí. Já si myslím, že to je celkem zřejmé, jednak protože, kdyby se jednalo o první DS, tak by museli být na Yavinu, který byl od ní v době exploze velmi daleko v porovnání s druhou DS, kteréžto trosky opravdu skončili na Endoru. Za druhé mi to evokuje vzpomínky na concept arty pro TFA, kdy už tehdy bylo v plánu, že se podíváme na potopený trůnní sál císaře...
A když už mluvíme o Palpatinovi... Ano, byl to opravdu jeho nezaměnitelný zlověstný smích, který zní v samotném závěru (před tím opět Luke mluví v množném čísle, že vždy budou s Rey a že nikdo doopravdy nezmizí - jak je slyšet, platí to i pro záporáky). Pro ty, kteří stále nevěří, že by měl být ve filmu, tak na pódiu se objevil po prvním promítnutí jeho představitel Ian McDiarmid a typickým hlasem přikázal ukázku přehrát znovu. A aby toho nebylo málo v pozdějším rozhovoru Abrams potvrdil, že je opravdu v nějaké formě ve snímku.
No a nakonec tu máme odhalení podtitulu filmu, který je, jak už to bývá, matoucí a asi i vícesmyslný. Jak už jsem zmiňoval jinde, hned jak jsem ho uviděl, vzpomněl jsem si na knížku Timothy Zahna - Thrawn: Alliances, kde byl věnován právě Skywalkerům velký prostor a elegantně se retconovalo. Jde o to, že Chissové (rasa ke které náleží Thrawn v Uknown Regions) Skywalkery označují de facto Force-sensitive jedince, kteří se umí navigovat v protředí jejich části galaxie, kde nikdo jiný neproletí, tedy, že doslova kráčí mezi hvězdami. To v kombinaci s podivným tvarem The Rise of Skywalker, namísto logičtějšího Rise of the Skywalker (pominu fakt, že by tak už dva filmy v sáze měli zkratku RotS), napovídá, že by se nemuselo označení vztahovat ke konkrétní osobě jako příjmení, ale např. ke vzniku řádu Skywalkerů jakožto nástupců Jedi, který v podstatě skončilstejně jako Sith a který by byl antagonistou Renům (Kylo a rytíři).
To by asi bylo vše, co mě momentálně napadá, ale ještě se možná vrátím s jinýmipoznatky po dalších shlédnutích a ověření faktů.
713549
Tak jo... máme za sebou první ukázku na závěrečný díl Skywalkerovic ságy. Po několika shlédnutích a potvrzení pár informací jsem se rozhodl ho trochu rozebrat. Předem upozorňuju, že budu využívat VEŠKERÝCH dostupných zdrojů, takže může (ale nutně nemusí) být následující text lehce spoileroidní... Možná taky nabídne spíše více otázek než odpovědí. Na samotném panelu v rámci Star Wars Celebration bylo také zveřejněno několik dalších fotek s množstvím infa, které se do traileru vůbec nedostaly (Jannah, Klad,...), ale o tom třeba někdy jindy. Jdeme na to. Začínáme záběrem na udýchanou Rey v novém bílém (ano, je původně opravdu bílý, ale už jsme v pozdější fázi filmu, a proto už lehce ušpiněný) oufitu, který spolu s dalšími unikl již před nějakým časem na net. Za pasem má nejenom opravený meč Skywalkerů, ale i blaster, který ji daroval Han v TFA. Kde se ale nachází? Ačkoliv bych byl rád, kdybychom se opět podívai na Jedhu, nebo se i spekuluje o Jakku, s největší pravděpodobností se kruh uzavře a vrátíme se na Tatooine. Zatímco se dívá do dáli, v podkresu slyšíme Luka, který tvrdí, že ačkoliv nyní má již všechny vědomosti tisíce generací Jediů, tenhle boj je jen její. Zajímavou maličkostí je, že mluví v množném čísle... a pokud to nemyslí obrazně, je zde šance, že se dočkáme Force-ghost councilu s Yodou, Lukem, Anakinem a třeba i Qui-Gonem? K Rey se řítí TIE Prvního řádu... Na téhle sekvenci je ovšem něco zvláštní, ne? Proč po ní nestřílí? A kdo ho vlastně řídí? Při bližším ohledání zjistíme, že se nejedná o Kylův Silencer z minulého dílu, ale ani řadový Interceptor. Jde tak o jakýsi hybrid a úplně nový typ stíhačky vyvedený v červeno-černé kombinaci (tenhle motiv se line celým trailerem ve spojitosti s Kylo Renem, jehož promo fotku v červeno-černém kokpitu jsme na panelu SWCC mohli vidět). Někdo spekuluje, že pilotem je dokonce Poe, který má později v traileru podobné rukavice, jež jsou vidět v prostřihu (který tam vlastně ani vůbec nemusí reálně pasovat), a jde tak o jakýsi trénink na snad nějaký heist? Opravdu to totiž vypadá, že Rey v podstatě naskakuje na stíhačku a někam uhání do boje. Budeme tedy opět svědky kooperace Reylo...? S dalším záběrem se nám změnilo i prostředí. Jakási stíhačka letí k nějakému městu v zasněžené horské  krajině. Věřím, že se jedné o planetu Kullgroon, která se již objevila v komiksu o Landovi, a na které se nachází masivní opravna droidů. Velmi dobře to tak koreluje s informacemi o lokaci, která byla vytvořena ve studiích Pinewood (největší v historii kinematografie), kde má jít v podstatě o část města - trh a také se smetištěm droidů (bude tam například bojový droid z TPM nebo robot z Ambramsovy produkční společnosti Bad Robot a tuna dalších easter-eggů). Pokud jde o loď trochu vypadá jako A-wing, ale je tu i podobnost s lodí, kterou viděla Rey ve svém Force-backu v TFA, kde meli být její rodiče. Snadno je ale také možné, že se prostě jedná o náhodný speeder mířící k městu a jen uvozuje záběr. Střihem se dostáváme do lesní lokace ozářené červeným světlem (mlhou, kouřem, možná ohněm?), kde vidíme Kyla útočícího na jakousi postavu po boku stormtrooperů. Tohle mě velice mate, protože dotyčný vypadá jako jeden navrátivších se Knights of Ren. Dále vidíme jakousi ochlupenou ruku opravující Kylovu masku rozbitou v TLJ nějakou červenou (opět) hmotou. Myslím si, že by mohlo jít o dalšího člena KoR. Následují Finn s Reyinou holí a Poe, oba v nových kostýmech, taktéž již uniklých, na písečné planetě (opět zřejmě Tatooine). Prostřih na BB-8 a jeho nového otravného kumpána D-0. No a pak tu máme návrat další původní postavy - Landa, navíc ve svém Millenium Falcon. Všimněte si, že má opět nový tvar radaru. Poté se opět dotáváme na písečnou planetu a mé dhohady o Tatooine podpoří i pronásledovaná loď s Finnem, Poem a Threepiem , která vypadá jakok jedna z bárek Jabby Hutta. Honí je jednak speeder a skrze písek vidíme i dva stormtroopery na jetpacích! Další moment je velmi kryptický. Prolétává v něm A-wing, to jsem si jistý, kolem obrysu něčeho, co velmi připomíná republikový křižník třídy Venator (předchůdce imperiálních Star Destroyerů) - jde vidět červený lem na jeho konstrukci. Pak vidíme pravděpodobně Leiu držící medaili, kterou dostali Luke a Han za odvahu v boji o Yavin IV, tipnul bych si, že spíše toho druhého. Po střihu teď již zřetelně  Leiu objímající Rey na lesnaté planetě (ehm... měsíci), který JJ označil za úvodní lokaci filmu. Je velmi pravděpodobně, že se opravdu jedná o Yavin IV, protože v promo materiálech byla k vidění i loď třídy Tantive v hangáru nápadně připomínající ten z ANH a RO a víme, že se opět natáčelo v původních lokacích Cardingtonu. Celý teaser končí možná nejdiskutovanějším momentem, kdy je celá skupinka hrdinů (kde je Artoo?) pohromadě a shlížejí z útesu na trosky potopené Hvězdy smrti. Kolují dohady o tom, kde to je a co vlastně vidí. Já si myslím, že to je celkem zřejmé, jednak protože, kdyby se jednalo o první DS, tak by museli být na Yavinu, který byl od ní v době exploze velmi daleko v porovnání s druhou DS, kteréžto trosky opravdu skončili na Endoru. Za druhé mi to evokuje vzpomínky na concept arty pro TFA, kdy už tehdy bylo v plánu, že se podíváme na potopený trůnní sál císaře... A když už mluvíme o Palpatinovi... Ano, byl to opravdu jeho nezaměnitelný zlověstný smích, který zní v samotném závěru (před tím opět Luke mluví v množném čísle, že vždy budou s Rey a že nikdo doopravdy nezmizí - jak je slyšet, platí to i pro záporáky). Pro ty, kteří stále nevěří, že by měl být ve filmu, tak na pódiu se objevil po prvním promítnutí jeho představitel Ian McDiarmid a typickým hlasem přikázal ukázku přehrát znovu. A aby toho nebylo málo v pozdějším rozhovoru Abrams potvrdil, že je opravdu v nějaké formě ve snímku. No a nakonec tu máme odhalení podtitulu filmu, který je, jak už to bývá, matoucí a asi i vícesmyslný. Jak už jsem zmiňoval jinde, hned jak jsem ho uviděl, vzpomněl jsem si na knížku Timothy Zahna - Thrawn: Alliances, kde byl věnován právě Skywalkerům velký prostor a elegantně se retconovalo. Jde o to, že Chissové (rasa ke které náleží Thrawn v Uknown Regions) Skywalkery označují de facto Force-sensitive jedince, kteří se umí navigovat v protředí jejich části galaxie, kde nikdo jiný neproletí, tedy, že doslova kráčí mezi hvězdami. To v kombinaci s podivným tvarem The Rise of Skywalker, namísto logičtějšího Rise of the Skywalker (pominu fakt, že by tak už dva filmy v sáze měli zkratku RotS), napovídá, že by se nemuselo označení vztahovat ke konkrétní osobě jako příjmení, ale např. ke vzniku řádu Skywalkerů jakožto nástupců Jedi, který v podstatě skončilstejně jako Sith a který by byl antagonistou Renům (Kylo a rytíři). To by asi bylo vše, co mě momentálně napadá, ale ještě se možná vrátím s jinýmipoznatky po dalších shlédnutích a ověření faktů.
14 0
reagují: FallenMaia, mecano
reagovat
reaguje na: Gorecki
A nechať sa viesť silou znamená to isté ako to že "mu je schopná vzdorovať" a že sama "zisťuje o čo ide" a že jeho schopnosti otočí proti nemu? Následne bez toho že by jej to niekto vôbec vysvetlil alebo jej o tom niekto povedal prinúti Stormtoopera aby ju pustil a zahodil zbraň. Odkiaľ vedela že je to vôbec možné? To je to isté ako keď Lukovi zašepkal do ucha Obi-Wan aby sa nechal viesť silou?

Vtipné je že o Lucasovi hovoríš ako keby doje... niečo čo natočil niekto iný a pritom to je vlastne jeho dielo, ach. Takže vlastne má úplné právo si doje... čo sa mu zachce ;)
To že z toho spravil výcvikovú metódu nieje nič zvláštne, načo iné by bola tá guľa? Odkiaľ by ju Obi-Wan mal? Čo to bol vysávač? :D:D Veď to bol nástroj určený na trénovanie Jediov, na to bol vyrobený, Obi-Wan to mal asi už veľmi dávno pretože sa to kedysi používalo, čo je na tom?
Rovnako ten mundúr, to je podľa teba oblečenie do púšte? Veď to vyzerá presne ako hábit pre mníchov ešte aj s kapucňou, čo vlastne Jediovia boli a že to nosil na sebe od pádu republiky, nič vtipné alebo nelogické na tom nevidím. Len dúfam že ich mal v zásobe aspoň viac, že nenosil len ten jeden stále a že si ho občas aj vypral :)):D:D dúfam že sa tomu povenujú trošku viac v tom pripravovanom seriály.
713548
A nechať sa viesť silou znamená to isté ako to že "mu je schopná vzdorovať" a že sama "zisťuje o čo ide" a že jeho schopnosti otočí proti nemu? Následne bez toho že by jej to niekto vôbec vysvetlil alebo jej o tom niekto povedal prinúti Stormtoopera aby ju pustil a zahodil zbraň. Odkiaľ vedela že je to vôbec možné? To je to isté ako keď Lukovi zašepkal do ucha Obi-Wan aby sa nechal viesť silou? Vtipné je že o Lucasovi hovoríš ako keby doje... niečo čo natočil niekto iný a pritom to je vlastne jeho dielo, ach. Takže vlastne má úplné právo si doje... čo sa mu zachce *;)* To že z toho spravil výcvikovú metódu nieje nič zvláštne, načo iné by bola tá guľa? Odkiaľ by ju Obi-Wan mal? Čo to bol vysávač? *:D**:D* Veď to bol nástroj určený na trénovanie Jediov, na to bol vyrobený, Obi-Wan to mal asi už veľmi dávno pretože sa to kedysi používalo, čo je na tom? Rovnako ten mundúr, to je podľa teba oblečenie do púšte? Veď to vyzerá presne ako hábit pre mníchov ešte aj s kapucňou, čo vlastne Jediovia boli a že to nosil na sebe od pádu republiky, nič vtipné alebo nelogické na tom nevidím. Len dúfam že ich mal v zásobe aspoň viac, že nenosil len ten jeden stále a že si ho občas aj vypral *:))**:D**:D* dúfam že sa tomu povenujú trošku viac v tom pripravovanom seriály.
713545
4 -4
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Tenhle tvuj komtar ctu za ten rok a pul fakt asi podesaty? Co te k tomu vede, nechapu :)
713546
Tenhle tvuj komtar ctu za ten rok a pul fakt asi podesaty? Co te k tomu vede, nechapu :)
713545
5 -4
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Co tam nie je? Ze v tej scene sa pretlacaju, kedy najprv Kylo vitazi, Rey zistuje, ze je mu schopna vzdorovat (nevie preco), nasledne zistuje o co ide a skusi to nanho?
Takze Luke sa moze nechat viest Silou bez treningu a ucenia, ale Rey nie?:)
Ano, parsekundovy trening. Jeho pointou bolo nespoliehat sa na zmysly ci vedomie. Takze je logicke, ze ak si force sensitive, mozes ju cely zivot pouzivat bez toho, aby si o tom vedel.
Inac, je vtipne ze v tej scene Obiwan s tou gulou improvizoval a v prequeloch z toho Lucas spravil jednu z hlavnych vycvikovych metod:)))
Tak ako z pustneho oblecenia Obiho na Tatooine, kde ma logiku, posobi nenapadne a pustevnicky spravil hlavny mundur Jediov. To aby bol v tom exile nenapadny:)))
Jo, Lucas to mal fakt premyslene...
713545
Co tam nie je? Ze v tej scene sa pretlacaju, kedy najprv Kylo vitazi, Rey zistuje, ze je mu schopna vzdorovat (nevie preco), nasledne zistuje o co ide a skusi to nanho? Takze Luke sa moze nechat viest Silou bez treningu a ucenia, ale Rey nie?:) Ano, parsekundovy trening. Jeho pointou bolo nespoliehat sa na zmysly ci vedomie. Takze je logicke, ze ak si force sensitive, mozes ju cely zivot pouzivat bez toho, aby si o tom vedel. Inac, je vtipne ze v tej scene Obiwan s tou gulou improvizoval a v prequeloch z toho Lucas spravil jednu z hlavnych vycvikovych metod:))) Tak ako z pustneho oblecenia Obiho na Tatooine, kde ma logiku, posobi nenapadne a pustevnicky spravil hlavny mundur Jediov. To aby bol v tom exile nenapadny:))) Jo, Lucas to mal fakt premyslene...
713542
7 -7
reagují: FallenMaia, Cival
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jaj sak nemozes brat, ze ked trva nejaka scena vo filme minutu dve, tak vo filmovom case je to rovnako. A ci v postelovych scenach trikrat prirazia a hotovo a tiez si to tak doteraz bral, ze trikrat a hotovo. Film pouziva ine vypravacie prostriedky. Napriklad cesta na Alderaan trvala par hodin, pol dna, nie 5 minut.:D
713544
Jaj sak nemozes brat, ze ked trva nejaka scena vo filme minutu dve, tak vo filmovom case je to rovnako. A ci v postelovych scenach trikrat prirazia a hotovo a tiez si to tak doteraz bral, ze trikrat a hotovo. Film pouziva ine vypravacie prostriedky. Napriklad cesta na Alderaan trvala par hodin, pol dna, nie 5 minut.*:D*
713541
5 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Nie ty si to pozri ešte raz pretože tam vidíš niečo čo tam nieje.

Ano Luke sa nechal viesť silou na tom sa zhodneme, Rey sa nechala viesť silou keď sa vzoprela Kylovi?? A keď jeho schopnosti otočila proti nemu?

A ano, mal "pár sekundový"??? tréning ale aspoň ho vôbec mal, Rey nemala nič, NIČ. Uvedomuješ si to? A to že tá scénka mala "pár sekúnd" vo filme ešte neznamená že celý ten tréning mal len "pár sekúnd".
713542
Nie ty si to pozri ešte raz pretože tam vidíš niečo čo tam nieje. Ano Luke sa nechal viesť silou na tom sa zhodneme, Rey sa nechala viesť silou keď sa vzoprela Kylovi?? A keď jeho schopnosti otočila proti nemu? A ano, mal "pár sekundový"??? tréning ale aspoň ho vôbec mal, Rey nemala nič, NIČ. Uvedomuješ si to? A to že tá scénka mala "pár sekúnd" vo filme ešte neznamená že celý ten tréning mal len "pár sekúnd".
713541
3 -5
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Pozri si tu scenu vysluchu este raz.
Ano, Luke sa nechal viest silou.
O tom bol aj jeho JEDINY parsekundovy trening na MF. A to sa tiez o Sile dozvedel doslova par hodin predtym.
Na zaciatku Imperia bez toho tvojho ucenia uz pritahoval predmety:D
713541
Pozri si tu scenu vysluchu este raz. Ano, Luke sa nechal viest silou. O tom bol aj jeho JEDINY parsekundovy trening na MF. A to sa tiez o Sile dozvedel doslova par hodin predtym. Na zaciatku Imperia bez toho tvojho ucenia uz pritahoval predmety*:D*
713536
5 -3
reagují: mecano, FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Bolo ich mrte. Ale nepchali ti ich pod nos stylom “aha, toto je nova rasa!”.
713539
Bolo ich mrte. Ale nepchali ti ich pod nos stylom “aha, toto je nova rasa!”.
713531
5 -3
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ale veď ona ich neobjavovala postupne čo to vravíš??? Zrazu len z ničoho nič sa vzoprela trénovanému Kylovi a dokonca to ešte otočila proti nemu. Kde si tam videl nejakú postupnosť? Veď ona pár minút pred tým nevedela nič, ale že absolútne nič o sile a následne konfrontuje jedného z najsilnejších??? 
A čo také spravil Luke? to že sa nechal viesť silou a trafil ten úzky otvor na Hviezde Smrti? To je podľa teba rovnaký prípad? Ved to je niečo úplne iné keď sa necháš viesť a keď stojíš proti skúsenejšiemu a dokonca jeho schopnosť použiješ proti nemu. To je ako keby sa Luke na konci IV postavil Dart Vaderovi v rovnom súboji. A to Luke bol dokonca so silou už oboznámení, Obi-Wan už jeho tréning započal na Falcone. To je neporovnateľné.
713536
Ale veď ona ich neobjavovala postupne čo to vravíš??? Zrazu len z ničoho nič sa vzoprela trénovanému Kylovi a dokonca to ešte otočila proti nemu. Kde si tam videl nejakú postupnosť? Veď ona pár minút pred tým nevedela nič, ale že absolútne nič o sile a následne konfrontuje jedného z najsilnejších???  A čo také spravil Luke? to že sa nechal viesť silou a trafil ten úzky otvor na Hviezde Smrti? To je podľa teba rovnaký prípad? Ved to je niečo úplne iné keď sa necháš viesť a keď stojíš proti skúsenejšiemu a dokonca jeho schopnosť použiješ proti nemu. To je ako keby sa Luke na konci IV postavil Dart Vaderovi v rovnom súboji. A to Luke bol dokonca so silou už oboznámení, Obi-Wan už jeho tréning započal na Falcone. To je neporovnateľné.
713533
3 -4
reagují: Gorecki
reagovat

Nostalgia?

Nič to vo mne nevyvoláva. Žiadne emócie.?)....asi som už starý:)
713535
Nič to vo mne nevyvoláva. Žiadne emócie.*?)*....asi som už starý*:)*
Nostalgia?
2 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Nie.
Jediom nemoze byt kazdy, pretoze nemas vrodenu schopnost ovladat Silu.
Niekto ma vacsie predpoklady, niekto mensie (midichloriany neriesim).
Mozes cely zivot podvedome ovladat Silu, ma rozne podoby a formy, nemusis rovno hybat predmetmi.
Rey svoje schopnosti objavovala postupne, ako bola konfrontovana s okolnostami, ako pri Kylovom vysluchu. Ved je to ukazane uplne nazorne.
A opakujem, Luke nedostal ziadny trening okrem mentorovania aby sa sustredil a nechal na seba posobit Silu. V IV. aj na zaciatku V.
Ak nieco ignoruje zavedene, su to prequely a robi to samotny Lucas.
713533
Nie. Jediom nemoze byt kazdy, pretoze nemas vrodenu schopnost ovladat Silu. Niekto ma vacsie predpoklady, niekto mensie (midichloriany neriesim). Mozes cely zivot podvedome ovladat Silu, ma rozne podoby a formy, nemusis rovno hybat predmetmi. Rey svoje schopnosti objavovala postupne, ako bola konfrontovana s okolnostami, ako pri Kylovom vysluchu. Ved je to ukazane uplne nazorne. A opakujem, Luke nedostal ziadny trening okrem mentorovania aby sa sustredil a nechal na seba posobit Silu. V IV. aj na zaciatku V. Ak nieco ignoruje zavedene, su to prequely a robi to samotny Lucas.
713529
6 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: DarkSith
To by bolo zaujímavé :+:+
713532
To by bolo zaujímavé *:+**:+*
713530
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
A keď už kritizuješ, tak aké rasy nám ukázala nová trilógia? Akú faunu a flóru? Veď všade to vyzerá rovnako.
713531
A keď už kritizuješ, tak aké rasy nám ukázala nová trilógia? Akú faunu a flóru? Veď všade to vyzerá rovnako.
713528
3 -1
reagují: Gorecki
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se