Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Vzestup Skywalkera: Teaser

příspěvky 261 - 280 Napsat příspěvek
Haha uštěpačnej Gorecki v debatě pod SW Teaserem. Jdu si pro popcorn, pže tohle bude dobrý. :D8)
713340
Haha uštěpačnej Gorecki v debatě pod SW Teaserem. Jdu si pro popcorn, pže tohle bude dobrý. *:D**8)*
12 -2
reagovat
Ale tri hodiny a vyse 70 prispevkov, to nemali ani Avengers Endgame.

Jo, nikoho uz po osmicke SW nezaujimaju8)
713339
Ale tri hodiny a vyse 70 prispevkov, to nemali ani Avengers Endgame. Jo, nikoho uz po osmicke SW nezaujimaju*8)*
9 -6
reagovat
reaguje na: Salem
To je tá planéta kde bol Luke???? :o 
Čo by tam prepánajána robili trosky Hviezdy Smrti? To sa mi nejak nezdá. Alebo to niesú trosky Hviezdy Smrti?
713338
To je tá planéta kde bol Luke???? *:o*  Čo by tam prepánajána robili trosky Hviezdy Smrti? To sa mi nejak nezdá. Alebo to niesú trosky Hviezdy Smrti?
713335
2 0
reagují: Salem
reagovat
reaguje na: Randal K.
To ze by mal povstavat Luke je dost prizemna a prvoplanova dedukcia. Ani Last Jedi nebol jednoznacny. Vydrz.

Ale vidim, ze ty si uz z toho teaseru rovno zhodnotil celu trilogiu, tak sa s takym “skutocnym fandom” nebudem radsej pustat do debaty:)
713336
To ze by mal povstavat Luke je dost prizemna a prvoplanova dedukcia. Ani Last Jedi nebol jednoznacny. Vydrz. Ale vidim, ze ty si uz z toho teaseru rovno zhodnotil celu trilogiu, tak sa s takym “skutocnym fandom” nebudem radsej pustat do debaty:)
713328
6 -9
reagují: Randal K.
reagovat
reaguje na: Falwic
tak tam jde vidět že jsou na ty planetě kde byl Luku, spíš jestli jenom Disney se neinspiroval u Marvelu a nedává do traileru to co ve filmu nebude.
713335
tak tam jde vidět že jsou na ty planetě kde byl Luku, spíš jestli jenom Disney se neinspiroval u Marvelu a nedává do traileru to co ve filmu nebude.
713333
0 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Asi jsem momentálně víc zvědavej na toho Mandaloriana, než na Ep 9
713334
Asi jsem momentálně víc zvědavej na toho Mandaloriana, než na Ep 9
4 -2
reagovat
Mě se to zatím líbí. Trosky Hvězdy smrti by mohly být nějaký zkušební polygon pro její stavbu, které se z nějakého důvodu zřítily do moře. (Testovací vzorky pro stavbu nové stanice.). Jenom aby se na konci nějaká postava neprobudila a celá trilogie se jí jen zdála. :)
713333
Mě se to zatím líbí. Trosky Hvězdy smrti by mohly být nějaký zkušební polygon pro její stavbu, které se z nějakého důvodu zřítily do moře. (Testovací vzorky pro stavbu nové stanice.). Jenom aby se na konci nějaká postava neprobudila a celá trilogie se jí jen zdála. *:)*
4 -2
reagují: Salem
reagovat
reaguje na: Randal K.
Ten Skywalker v názvu podle mě není Luke.
713332
Ten Skywalker v názvu podle mě není Luke.
713328
5 0
reagovat
Vůbec to se mnou nic nedělá. Pokud by za tím nestál JJ, tak se tomu vyhnu obloukem.
713331
Vůbec to se mnou nic nedělá. Pokud by za tím nestál JJ, tak se tomu vyhnu obloukem.
2 -3
reagovat
reaguje na: Randal K.
tak ten hlas je mrtvej, splynul se sílou
713330
tak ten hlas je mrtvej, splynul se sílou
713329
0 -1
reagovat
reaguje na: Salem
Možno ten ktorého hlas počujeme v traileri :))
713329
Možno ten ktorého hlas počujeme v traileri *:))*
713325
1 -1
reagují: Salem
reagovat
reaguje na: Cival
Tak vysvetliť rôznymi spôsobmi sa dá všetko. :)

Ale IMO je z traileru vidieť, že štúdio novým postavám neverí (možno s výnimkou Rey). Už len fakt že voice over traileru je Luke - postava, ktorú s veľkou pompou zabili v Last Jedi je a) v názve Epizody IX a b) je evidentným stredobodom traileru. To je ako keby trailer na Last Jedi mal voice over od Hana Sola a film by sa volal "Resurrection of Solo". A nech mi nikto nehovorí, že Palpatinea plánoval JJ už vo Force awakens, o tom dosť pochybujem. 

Toto proste pôsobí ako damage control, Disney sa dištancuje od Last Jedi ako sa len dá (Rose je napríklad kde? :))) a celé to pôsobí ako ospravedlnenie za Epizodu VIII (ktorá je asi holt odsúdená získať status čiernej ovce celej ságy, či už zaslúžene alebo nie).

Z pohľadu kompaktnosti trilogie je to problém - na Force awakens sa nadviazať nedá, lebo Last Jedi jej základy rozbil a na Last Jedi sa nadviazať síce dá, ale nie je na to vôľa, lebo Last Jedi fanúšikov nasral. Takže nás čaká zrejme nejaký mačkopes, ktorý z pôvodnej trilogie vyžmýka posledné čo sa dá (Lando, Palpatine) a nejako to zubami nechtami previaže s novou (ešte sa dozvieme, že Lando je Finnov otec :D). Z Lukea ešte možno bude najsilnejší Force ghost v historii, aby sa vyvážilo, že ho ten zlý Johnson tak neúctivo odpravil.

Nie som si istý či Disney robí dobre, že tak podlieha tlaku nespokojných fanúšikov, ale chápem to. A ak z tohto Abrams vyčaruje niečo magické, nech mu za to z fleku dajú Oscara, alebo nech mu postavia sochu. 
713328
Tak vysvetliť rôznymi spôsobmi sa dá všetko. :) Ale IMO je z traileru vidieť, že štúdio novým postavám neverí (možno s výnimkou Rey). Už len fakt že voice over traileru je Luke - postava, ktorú s veľkou pompou zabili v Last Jedi je a) v názve Epizody IX a b) je evidentným stredobodom traileru. To je ako keby trailer na Last Jedi mal voice over od Hana Sola a film by sa volal "Resurrection of Solo". A nech mi nikto nehovorí, že Palpatinea plánoval JJ už vo Force awakens, o tom dosť pochybujem.  Toto proste pôsobí ako damage control, Disney sa dištancuje od Last Jedi ako sa len dá (Rose je napríklad kde? *:))*) a celé to pôsobí ako ospravedlnenie za Epizodu VIII (ktorá je asi holt odsúdená získať status čiernej ovce celej ságy, či už zaslúžene alebo nie). Z pohľadu kompaktnosti trilogie je to problém - na Force awakens sa nadviazať nedá, lebo Last Jedi jej základy rozbil a na Last Jedi sa nadviazať síce dá, ale nie je na to vôľa, lebo Last Jedi fanúšikov nasral. Takže nás čaká zrejme nejaký mačkopes, ktorý z pôvodnej trilogie vyžmýka posledné čo sa dá (Lando, Palpatine) a nejako to zubami nechtami previaže s novou (ešte sa dozvieme, že Lando je Finnov otec *:D*). Z Lukea ešte možno bude najsilnejší Force ghost v historii, aby sa vyvážilo, že ho ten zlý Johnson tak neúctivo odpravil. Nie som si istý či Disney robí dobre, že tak podlieha tlaku nespokojných fanúšikov, ale chápem to. A ak z tohto Abrams vyčaruje niečo magické, nech mu za to z fleku dajú Oscara, alebo nech mu postavia sochu. 
713297
5 -2
reagují: Gorecki, connor
reagovat
reaguje na: Gorecki
Hej, hej, pomaly ano? Kráčaš po veľmi tenkom ľade ;)

To vôbec nieje len o nostalgii, samozrejme aj tá zohráva úlohu ale trošku sa zamysli, ak by sa mi to nepáčilo myslíš že by nostalgia fungovala? Jasné že nie. Nostalgia funguje len vtedy ak máš na niečo príjemné spomienky a ak si si to kedysi užíval. Rovnako som veľkým fanúšikom Hobbita napr. ktorý je taktiež považovaný za podobnú sračku ako prequelová trilógia. a tam sa o nejakej nostalgii nedá hovoriť. A aj tak sa mi to páči, prečo asi?

A len upozorním ja nie som nekritický k prequelom, nikde som nepísal že by to bolo bez chyby a že je to celé super. Ale je tam kopa vecí ktoré sa mi páčia viac ako táto nová trilógia.
713327
Hej, hej, pomaly ano? Kráčaš po veľmi tenkom ľade *;)* To vôbec nieje len o nostalgii, samozrejme aj tá zohráva úlohu ale trošku sa zamysli, ak by sa mi to nepáčilo myslíš že by nostalgia fungovala? Jasné že nie. Nostalgia funguje len vtedy ak máš na niečo príjemné spomienky a ak si si to kedysi užíval. Rovnako som veľkým fanúšikom Hobbita napr. ktorý je taktiež považovaný za podobnú sračku ako prequelová trilógia. a tam sa o nejakej nostalgii nedá hovoriť. A aj tak sa mi to páči, prečo asi? A len upozorním ja nie som nekritický k prequelom, nikde som nepísal že by to bolo bez chyby a že je to celé super. Ale je tam kopa vecí ktoré sa mi páčia viac ako táto nová trilógia.
713322
6 -1
reagovat
713326
[url=https://movietrailers.apple.com/movies/lucasfilm/star-wars-the-rise-of-skywalker/star-wars-the-rise-of-skywalker-trailer-1_h480p.mov]480p[/url]; [url=https://movietrailers.apple.com/movies/lucasfilm/star-wars-the-rise-of-skywalker/star-wars-the-rise-of-skywalker-trailer-1_h720p.mov]720p[/url]; [url=https://movietrailers.apple.com/movies/lucasfilm/star-wars-the-rise-of-skywalker/star-wars-the-rise-of-skywalker-trailer-1_h1080p.mov]1080p[/url]
2 -1
reagovat
Kolik těch Skywalkerů může povstat? Jako Skywalkerové jsou jenom dva teď Leia a Kilo, kterej je vlastně Solo. Tak nevím kdo tedy má povstávat. 
713325
Kolik těch Skywalkerů může povstat? Jako Skywalkerové jsou jenom dva teď Leia a Kilo, kterej je vlastně Solo. Tak nevím kdo tedy má povstávat. 
1 0
reagují: Randal K.
reagovat
Dost mě to namlsalo :) pořád to mám mezi nejočekávanějšími filmy roku :+
713323
Dost mě to namlsalo :) pořád to mám mezi nejočekávanějšími filmy roku *:+*
3 -1
reagovat
reaguje na: cain.pullo
Ja napriklad nechapem, ako moze niekto byt nekriticky k prequelom, teda ak to nie je pripad Fallenmaiu, ktory k tomu citi cistu nostalgiu 6 rocneho decka.

Ale paci sa mi, ako si tu takmer kazdy prispevok ide v tom circle-hejte k osmicke. Butthurt je stale silny. A to ma tu minule niekto presviedcal, ze to su vzdy reakcie na nekriticke ospevovanie toho filmu. Ake priznacne, ze tu nevidim ani jeden taky prispevok. No proste LOL:))
713322
Ja napriklad nechapem, ako moze niekto byt nekriticky k prequelom, teda ak to nie je pripad Fallenmaiu, ktory k tomu citi cistu nostalgiu 6 rocneho decka. Ale paci sa mi, ako si tu takmer kazdy prispevok ide v tom circle-hejte k osmicke. Butthurt je stale silny. A to ma tu minule niekto presviedcal, ze to su vzdy reakcie na nekriticke ospevovanie toho filmu. Ake priznacne, ze tu nevidim ani jeden taky prispevok. No proste LOL*:))*
713314
11 -7
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Gorecki
Skutečný fanda přece miluje výhradně New Hope, už Impérium přece žánrově przní tu krásnou pohádku až to hezké není :D
713321
Skutečný fanda přece miluje výhradně New Hope, už Impérium přece žánrově przní tu krásnou pohádku až to hezké není *:D*
713319
10 -3
reagovat
Jako teaser je to slabší než ty k předchozím filmům, jako by se po vzoru Endgame snažili z filmu ukázat co nejmíň. Ale finální záběr a Palpatinův smích? Awesome :+

A jestli to má naznačovat že přeživší Palpatine je Snokeův mistr, či snad Snoke samotný, tak to by vysvětlovalo hodně věcí, a obzvlášť to proč k původu Snoka doteď ve filmech moc nebylo.
713320
Jako teaser je to slabší než ty k předchozím filmům, jako by se po vzoru Endgame snažili z filmu ukázat co nejmíň. Ale finální záběr a Palpatinův smích? Awesome *:+* A jestli to má naznačovat že přeživší Palpatine je Snokeův mistr, či snad Snoke samotný, tak to by vysvětlovalo hodně věcí, a obzvlášť to proč k původu Snoka doteď ve filmech moc nebylo.
8 -2
reagují: Sigi
reagovat
A uz tu mame “skutocneho fandu”, ani to dlho netrvalo, obdoba Godwinovho zakona.:D:D
713319
A uz tu mame “skutocneho fandu”, ani to dlho netrvalo, obdoba Godwinovho zakona.*:D**:D*
7 -4
reagují: HAL
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se