Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel ulovil Angelinu Jolie


ikona
KarelR
angelina joliechloe zhaomarvelthe eternals
Po dvojce Zloby Angelinu zřejmě čeká další velkolepá fantasy. 

Řada lidí mluví o tom, že půjde Marvel po Avengers 4 pomalu do kytek. Propojený vesmír mají opustit někteří velcí hráči a Doctor Strange, Black Panther, Spider-Man nebo Captain Marvel prý nebudou dostatečnou náhradou. Tyhle zvěsti o vyčerpanosti comicsové scény už posloucháme zhruba dekádu (minimálně od Temného rytíře, který se bral jako vrchol žánru, po němž už přece nemá smysl pokračovat). Mně ale přijde, že budou takové soudy adekvátní tak v roce 2021 nebo 2022, až Marvel pohřbí sólovku Black Widow, dvojky Black Panthera nebo Doctora Strange a případné oživení X-Menů, Fantastické čtyřky či Deadpoola.

Ačkoliv se na rok 2020 zatím neoznámily žádné marvelovky (po Avengers 4 oficiálně dorazí jen soňácký Spider-Man 2), jejich "tiché" přípravy se řeší už nějakou dobu. V Black Widow se Scarlett Johansson postaví Florence Pugh, a co se týče chystané týmovky The Eternals, tady Marvel ulovil další velkou rybu. K podpisu smlouvy má totiž velice blízko Angelina Jolie, která si možná zahraje hlavní hrdinku jménem Sersi.

The Eternals jsou prakticky nesmrtelní vesmírní bohové, jejichž příběhy se odehrávají na ploše tisíců let. Jejich nepřátelé se jmenují Deviants a jedná se o krapet ohyzdnější a často zmutované bytosti, mezi něž patří třeba Thanos. Jak Marvel tyhle rasy oživí a začlení do svého vesmíru? Kdo ví, comics je podobná divočina jako Strážci Galaxie. Zájem Angeliny Jolie nicméně dokazuje, že vize Kevina Feigeho nejspíš dává smysl, a že zvěsti o podzimním natáčení nebudou liché.

Režisérkou The Eternals je Chloé Zhao (Jezdec) a momentálně se spekuluje o tom, že jedna z hlavních postav nebude heterosexuální. Uvidíme, jak daleko Marvel v tomhle směru zajde. Po Avengers 4 by se ale mělo zkoušet víc nových věcí, takže se chystejte na červencový Comic-Con, kde snad Marvel konečně odhalí, co přesně se v příštích letech bude dít.

---

Vytáhni v hospodě: The Eternals mají začít podobně jako Strážci Galaxie mimo hlavní dějovou linku a na případné propojení dojde až později.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace