Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Temného rytíře a Dunkerku chystá další lahůdku


ikona
Mr. Hlad
alfred hitchcockchristopher nolanhoyte van hoytemaimaxinceptionnorth by the northwest
Nolan půjde ve stopách mistra napětí.  

I kdyby Christopher Nolan oznámil, že jeho příští film bude adaptace novoročních projevů Miloše Zemana, stejně bychom se na to těšili. Tenhle režisér nás nikdy nezklamal a mnohokrát velmi příjemně překvapil. Ať už točil o superhrdinech, ústupu britských vojáků, iluzionistech nebo astronautech. To, že pracuje na novém filmu, jsme se dozvěděli před pár týdny a Warneři rovnou oznámili, že ho v kině uvidíme 17. července 2020 a dorazí i do IMAXů. Ale jinak nám neřekli ani název. Ten popravdě nevíme ani teď, už však alespoň tušíme, o čem by Nolanova novinka měla být. Tedy alespoň trošku. 

Na twitteru Production Weekly totiž prokecli, že Nolanův kameraman Hoyte van Hoytema začne v červnu pracovat na režisérově novince. A taky že by mělo jít o romantický thriller ve stylu Hitchcockovy klasiky Na sever severozápadní linkou kombinované s Nolanovým Počátkem. Co si pod tím máme představit? Těžko říct, ale to je vlastně dobře. Upřímně bylo by to docela zklamání, kdybychom se dozvěděli, že máme příští rok od Nolana čekat něco „normálního.“ Snad se tedy brzy dozvíme i název a jména herců. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace