Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolik Piráti z Karibiku ušetří vyhozením Johnnyho Deppa?


ikona
KarelR
johnny depppirati z karibikupirati z karibiku 6
Před 16 lety se z Deppova Jacka Sparrowa stal milovaný filmový hrdina. Jak je na tom teď? 

Pátý díl Pirátů z Karibiku se nám nečekaně líbil, od finančního průšvihu ho to však nezachránilo. Po dvou miliardových zářezech (a jednom těsně nemiliardovém) totiž série spadla k 794 milionům vydělaných dolarů, což u Disneyho berou jako velkou prohru. Bude mít nějaké následky? Už od října víme, že ano. Johnny Depp totiž končí a série bude pokračovat bez něj.

Doteď není jasné, zda se chystá šestka/spin-off bez Deppa nebo klasický reboot. Série ale zdaleka nekončí a o její záchranu se momentálně snaží Rhett Reese a Paul Wernick, scenáristé obou dílů Deadpoola a Zombielandu. Myšák jim určitě vypsal tučné šeky, aby dlouho umírající značce dopřáli svěží a náležitě milovaný comeback. To všechno bez nejslavnější herecké tváře, která prý (v případě, že vůbec dorazila na plac) minule kecala do scénáře od rána do večera.

Šlo o hlavní důvod, proč byl Depp, ehm, hozen přes palubu? Kupodivu ne. Jako obvykle jde totiž hlavně o prachy, a právě ty Deppovy zlomily vaz. Dostat jako tahoun velké série třeba padesátimilionovou výplatu není tak úplně sci-fi - Robert Downey Jr. si ji dopřává pravidelně. Deppův návrat by ale prý studio vyšel na astronomických 90 milionů dolarů, což bylo vzhledem k tržbám pátého dílu (správně) identifikováno jako úplný nesmysl.

Piráti tak budou pokračovat bez něj a... víc toho opravdu nevíme. Chtěli byste, aby se zachovala kontinuita a jen zmizel Jack Sparrow? Líbil by se vám reboot s Deppovým náhradníkem? Anebo byste celou situaci řešili úplně jinak? Dejte vědět v diskuzi, konec Pirátů z Karibiku je nicméně daleko, protože (stejně jako třeba Transformers) pořád vydělávají stamiliony a jen tak s tím nepřestanou.

---

Vytáhni v hospodě: Na place Vraždy v Orient expresu prý Depp sekal dobrotu a tým kolem Fantastických zvířat ho neustále brání, takže se mu asi blýská na lepší časy. Minimálně dokud nesplatí všechny svoje dluhy.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (45)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace