Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Piráty z Karibiku čeká restart


ikona
Mr. Hlad
disneyjerry bruckheimerjohnny depppirates of the carribeanpiráti z karibikurestart
Jak to vypadá s návratem Jacka Sparrowa a dalším pirátským dobrodružstvím? 

Už za pár dní se Johnny Depp objeví ve dvojce Fantastických zvířat, jinak to ale s jeho kariérou nevypadá úplně dobře. Celkem ošklivě to schytává za medializovaný a hodně drsný rozchod s Amber Heard, premiéra jeho detektivky City of Lies byla odložena na neurčito a dost lidí štve i jeho přítomnost ve Fantastických zvířatech. Z těch bude hit, ale jestli to Deppovi nějak zvlášť pomůže, to je otázka. O práci se asi bát nemusí, teď kývl na nezávislé drama Minamata, v němž by si měl zahrát válečného fotografa W. Eugena Smithe, ale na druhou stranu to vypadá, že se bez něj budou muset obejít Piráti z Karibiku. Ty totiž čeká pár změn. 

U Disneyho si totiž řekli, že tuhle ságu rozjedou nanovo. Může za to nejspíš jak problematický Depp, tak i fakt, že pátý díl i přes svoje kvality nevydělal tolik, kolik se čekalo. Celkově má pirátská série na kontě asi čtyři miliardy dolarů, což je při pěti filmech hodně fajn číslo, ale proč nechtít víc, že jo? Nějaké nakopnutí by se Pirátům hodit mohlo a postarat by se o něj měli scenáristé Paul Wernick a Rhett Reese, kteří napsali oba Deadpooly nebo Zombieland. Na všechno by ovšem pořád měl z pozice producenta dohlížet Jerry Bruckheimer. Samozřejmě je otázka, jestli to může fungovat bez Sparrowa s Deppovou tváří, to se však dozvíme asi až za pár let. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace