Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Guillermo del Toro sepsal svoje nerealizované projekty


ikona
Mr. Hlad
at the mouth of madnessbeauty and the beastfantastic voyageguillermo del toroh.p. lovecraftjames camerontom cruise
Je libo Hulka, horor s Tomem Cruisem nebo svéráznou adaptaci dobrodružné klasiky? 

Režisér Guillermo del Toro má teď v Hollywoodu ideální pozici. Jeho filmy jsou audiovizuálně lahůdkové, Tvář vody mu vynesla Oscara a navíc se nebojí dělat věci tak trošku po svém a nemá rád kompromisy. Takže se nelze divit tomu, že tu má dost zajímavých nabídek na práci. Teď dělá na dlouho připravované a prý podstatně temnější verzi Pinocchia, kterou chystá pro Netflix, ale v minulosti mu pár projektů i nevyšlo. A teď vypsal jejich seznam. Až na druhý Pacific Rim tam chybí filmy, které chystal, ale nakonec se jich ujal někdo jiný (například třetí Blade), ale i tak je toho docela dost. Posuďte sami.

Haunted Mansion
Del Toro chtěl natočit film podle strašidelného domu, atrakce v Disneylandu, ale studio nemělo zájem. Asi se ještě pořád dávalo dohromady z toho, jak se o něco podobného pokoušeli v roce 2003 s Eddiem Murphym. 

The Hulk
Pilot pro televizní seriál o zelené mlátičce z comicsů. Na projektu spolupracoval s producentem Battlestar Galactica Davidem Eickem. 

The Buried Giant
Příběh se odehrává v Anglii po smrti krále Artuše, kdy postarší pár jede navštívit svého syna, ale kvůli podivné mlze část země začne trpět amnézií. A oni si jen postupně vybavují, co se kdysi stalo a že jejich vztahy nejsou tak idylické, jak by si asi představovali. 

The Coffin
Ještě před At the Mouth of Madness chystali del Toro a James Cameron adaptaci comicsové minisérie The Coffin. Ta se točí okolo vědce, který vyrobí mechanické tělo, do něhož chce zavřít lidskou duši a dokázat tak její existenci. 

Drood
Mělo jít o adaptaci stejnojmenného románu Dana Simmonse, ve kterém Charles Dickens přežije vlakové neštěstí a když pomáhá zraněným, setká se s děsivou bytostí jménem Drood a začne pátrat po tom, co je zač. 

List of 7
Adaptace románu Seznam sedmi spoluautora Městečka Twin Peaks Marka Frosta se měla odehrávat v devatenáctém století v Londýně, kde žije sedm mocných a bohatých lidí, kteří se rozhodnou s pomocí mystických spisů ovládnout svět. 

Wind in the Willows
Nová verze dětské klasiky Žabákova dobrodružství vznikla u Disneyho. Del Toro se ale na projekt vykašlal v okamžiku, kdy mu studio řeklo, aby udělal svoje postavy „víc cool.“ 

Superstitious + Tajný projekt
Tady bohužel nikdo nic neví. 

Nebylo toho málo a u některých věcí vyloženě zamrzí, že to nevyšlo. Co byste v kinech od del Tora nejraději viděli vy?  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace