Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Guillermo del Toro sepsal svoje nerealizované projekty


ikona
Mr. Hlad
at the mouth of madnessbeauty and the beastfantastic voyageguillermo del toroh.p. lovecraftjames camerontom cruise
Je libo Hulka, horor s Tomem Cruisem nebo svéráznou adaptaci dobrodružné klasiky? 

Režisér Guillermo del Toro má teď v Hollywoodu ideální pozici. Jeho filmy jsou audiovizuálně lahůdkové, Tvář vody mu vynesla Oscara a navíc se nebojí dělat věci tak trošku po svém a nemá rád kompromisy. Takže se nelze divit tomu, že tu má dost zajímavých nabídek na práci. Teď dělá na dlouho připravované a prý podstatně temnější verzi Pinocchia, kterou chystá pro Netflix, ale v minulosti mu pár projektů i nevyšlo. A teď vypsal jejich seznam. Až na druhý Pacific Rim tam chybí filmy, které chystal, ale nakonec se jich ujal někdo jiný (například třetí Blade), ale i tak je toho docela dost. Posuďte sami.

The Witches
Adaptace hororu pro děti Roalda Dahla o klukovi, kterého čarodějnice promění v myš. Knihu v roce 1990 adaptoval Nicolas Roeg, v létě se v souvislostí s novou verzí mluvilo o Robertu Zemeckisovi. 

Justice League Dark
Hororová týmovka od DC, ve které se měli sejít třeba John Constantine nebo Swamp Thing. 

Beauty and the Beast
Pohádku Kráska a zvíře chystal del Toro pro Warnery pár let před tím, než ji natočili u Disneyho. A chtěl v ní mít Emmu Watson! 

At the Mountains of Madness
Adaptace hororu H. P. Lovecrafta o revolučním objevu v Antarktidě. Okolo hlavní role se motal Tom Cruise a produkovat měl James Cameron. Nakonec to nevyšlo kvůli eRkovému ratingu, vysokým nákladům a údajně i faktu, že to celé trošku vykradl Prometheus. 

Fantastic Voyage
Nová verze slavné sci-fi ze šedesátých let, ve které se skupina vědců nechá zmenšit a injekcí vpravit do těla vědce, kde musí zničit krevní sraženinu. 

The Count of Monte Cristo
Klasika Alexandra Dumase o nevinně odsouzeném muži, kterému se povedlo utéct z vězení a chce se pomstít lidem, kteří ho tam dostali. Podle del Tora mělo jít o gotický western. Ať už je to cokoliv. 

Mephisto’s Bridge
Adaptace románu Christophera Fowlera Spanky o mladíkovi, který zjistí, že má vlastního démona a ten mu splní jakékoliv přání. Ale ne zadarmo. 

Pacific Rim 2
Režii po del Torovi převzal Steven S. DeKnight a prý natočil o dost jiný film, než jaký del Toro psal. 

Nightmare Alley
Nová verze noir klasiky z roku 1947, ve které podvodník a mladá psychiatrička oblbují lidi a obírají je o peníze. Ale pak si začnou jít vzájemně po krku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace