Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Gladiátor pokračování?


ikona
Mr. Hlad
gladiatorjoaquin phoenixpeter craigridley scotrussell crowe
Jak to vypadá s návratem do Kolosea?  

V poslední době to je sice s Ridleym Scottem jako na houpačce a člověk se musí trošku bát, jestli z jeho novinky vyleze nový Marťan, nebo další Vetřelec, ale pořád je to sakra Ridley Scott. A pořád nemá Oscara. Není pochyb o tom, že tahle legenda by si ho zasloužila a že tu s námi už nejspíš moc dlouho nebude, takže se dá pochopit, že se rozhodl jít tomu trošku naproti. Možná trošku moc. Pamatujete si, jak se před pár lety plánovalo pokračování Gladiátora? A jak se tomu všichni vysmáli? Tak teď to tu máme znova. Scott bude určitě produkovat a rád by prý i režíroval, ale chvilku si počkáme, celý projekt je teprve na začátku. 

Pokud se ptáte, o čem to bude, když to Russell Crowe na konci nerozdýchal, tak buďte klidní. S jeho návratem se evidentně nepočítá. Děj se totiž má točit kolem Lucia, což byl ten malý kluk, jemuž dělal šílený Joaquin Phoenix strejdu a jeho matkou byla Lucilla v podání Connie Nielsen. Maximus jemu i jeho mámě zachránil život, což ho logicky trochu ovlivnilo. Jak moc, asi ví jen Peter Craig, autor Města a Hunger Games teď píše první verzi scénáře. Snad z něj vypadne něco méně divokého než před lety z Nicka Cavea, jenž nechal římské bohy Maxima oživit, za což měl zabít Ježíše, ze kterého se vyklubal jeho syn a když to nešlo podle plánu, získal za odměnu/trest nesmrtelnost a skončil jako generál v Pentagonu. Ne, nedělám si srandu. Croweovi se to prý moc nelíbilo.

---

Vytáhni v hospodě: Russell Crowe si na place prý moc nerozuměl s Oliverem Reedem. Slavný britský herec, který byl prý v soukromí hodně velký drsňák, prý Crowa dokonce vyzval na bitku. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (50)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace