Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V Annabelle 3 budou i Warrenovi


ikona
KarelR
annabelle 3conjuring universejames wanpatrick wilsonv zajeti demonu 3vera farmiga
Manželé Warrenovi si v příštích dvou letech moc neodpočinou... 

Včera jsme se zakousli do toho méně úspěšného vesmíru od Warner Bros. a dnes si probereme ten absolutně hitový. Tzv. Conjuring Universe totiž jen kvete a letos rozjel už druhou spin-offovou sérii, jejíž první díl vydělal 359 milionů dolarů. Ano, řeč je o Sestře, která stála jen 22 milionů dolarů a (stejně jako první Annabelle) byla imunní vůči mizerným recenzím. Wan a spol. snad ani nemůžou šlápnout vedle a není divu, že chystají další hororovou kanonádu.

Načne ji dlouho chystaný Crooked Man? Kdepak, tomu se ještě pořád piluje scénář. Následující dva roky se tak pojede na jistotu, a to s manželi Warrenovými, kteří se po tříleté pauze vrátí ve trojce Annabelle a ve trojce V zajetí démonů. V obou případech počítejte s Patrickem Wilsonem a Verou Farmigou - žádné omlazování nebo zestaršování (?) se nekoná. Špatnou zprávou je tak pouze režijní absence Jamese Wana, jenž V zajetí démonů 3 předal Michaelu Chavesovi.

Hmmm... komu že? O Chavesovi jste dosud neslyšeli, Wan je ale nadšený z jeho debutu La Llorona: Prokletá žena, který půjde do kin v dubnu 2019. Stejnou důvěru pak má i v Garyho Daubermana, jenž napsal oba díly Annabelle i Sestru a vydupal si, že bude Annabelle 3 jeho režijním debutem.

O čem dva nové filmy vlastně budou? U trojky V zajetí démonů můžeme jen hádat, mluví se však o tom, že se v ní neobjeví další strašidelný dům. Trochu netradiční pak má být i trojka Annabelle, v níž démonická panenka rozpoutá brajgl v muzeu Warrenových, kde probudí k životu další strašidelné artefakty. Tady budou mít samotní Warrenovi lehce vedlejší roli. Tu hlavní totiž obstará jejich desetiletá dcera Judy (Mckenna Grace), která má Annabelle čelit s pomocí svojí nebohé chůvy.

Annabelle 3 půjde nakonec do kin 3. července 2019 a V zajetí démonů 3 by mělo dorazit 11. září 2020. Conjuring Universe tak nafasuje dva velmi očekávané zářezy a bude vcelku zajímavé sledovat, jestli se z nich vykřeše další armáda spin-offů.

---

Vytáhni v hospodě: Wan bude kromě zmíněných filmů produkovat i remake Arachnofobie, adaptaci Kingových Tommyknockerů nebo seriálového Bažináče. O jeho dalším režijním projektu ale zatím nic nevíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace