Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolik dostane Scarlett Johansson za sólovku Black Widow?


ikona
KarelR
black panther 2black widowcaptain marvelcate shortlandmarvelscarlett johansson
A na kolik si přišli Chadwick Boseman a Brie Larson za svoje první sólovky? 

Marvel stále neoznámil, jaké filmy uvidíme po Avengers 4. Datum premiéry má akorát druhý Spider-Man, protože je od Sony, a jinak známe jen hrstku projektů, které nevyhnutelně "nějak" dorazí. Původně k nim patřili i třetí Strážci Galaxie, ti ale byli pozastaveni a jejich osud je nejistý. Do roku 2021 je tak máme zatím ve hře sólovku Black Widow, druhého Black Panthera, druhého Doctora Strange a třetího Ant-Mana.

O Black Pantherovi 2 jsme psali dopoledne, jelikož bylo potvrzeno, že ho napíše a natočí režisér jedničky Ryan Coogler. U Strange a Ant-Mana je zatím ticho (Derrickson i Reed se ale podle všeho vrátí), drobného updatu se nicméně dočkala Black Widow, jíž natočí Cate Shortland, režisérka Salta do života, Lore a Berlínského syndromu.

O co přesně jde? O prachy. Internetem totiž letí (Marvelem samozřejmě nepotvrzený) drb, že si Scarlett Johansson za hlavní roli vydělá 15 milionů dolarů. Ačkoliv to oproti Downeyho padesátkám není zas taková hitparáda, Scarlett znovu srovná krok s Chrisem Hemsworthem a Chrisem Evansem, s nimiž dostala za druhé Avengers kolem 6 milionů - ti totiž za třetí díly svých trilogií a Avengers 3 a 4 inkasovali právě po 15 milionech.

Stejné zdroje uvádějí, že si Chadwick Boseman za Black Panthera přišel na 2 miliony dolarů, a že oscarová Brie Larson fasuje za Captain Marvel 5 milionů. Feige tak konečně zvednul platy i u debutů (Downey dostal za prvního Iron Mana jen půl milionu) a bude vcelku zajímavé sledovat, jestli se s námi nejdražší marvelácké hvězdy opravdu brzy rozloučí. Avengers 5 by se totiž s původním obsazením očividně nevyplatili...

---

Vytáhni v hospodě: Brie Larson popřela, že by se Marvelu upsala na sedm filmů. Vzhledem k tomu, že má být po Avengers 4 hlavní tahounkou celého propojeného vesmíru, to ale míň než čtyři určitě nebudou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace