Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Black Pantherem?


ikona
Mr. Hlad
avengersblack pantherdisneymarvelryan coogler
Na Black Panthera se bude čekat tři roky. Pokud to půjde dobře.  

Comicsovka Black Panther určitě udělala lidem od Marvelu a Disneyho velkou radost. Už jsme tak nějak zvyklí na to, že tady propadáky netočí a že vědí, jak dostat lidi do kin, z příběhu krále Wakandy se ovšem povedlo vytvořit filmovou událost, která oslovila segment publika, na nějž se do té doby trošku zapomínalo. Výsledkem jsou miliardové tržby a oscarové ambice. To už je možná trochu moc, v každém případě byl ale Black Pather obrovský úspěch. A u Disneyho jen málokdy mění své vítězné týmy. 

 

Co to znamená? Že i o dvojku se postará Ryan Coogler. Všichni jsme to tak nějak tušili, na druhou stranu patří k nejúspěšnějším a nejzajímavějším mladým režisérům, takže na stole měl asi i pár dalších zajímavých nabídek. Teď ovšem oficiálně kývl na návrat do Wakandy a postará se nejen o režii, ale bude i psát scénář. Jestli mu s tím jako v případě jedničky pomůže Joe Robert Cole, ještě nevíme, na druhou stranu jisté je, že si na dvojku chvilku počkáme. Coogler pošle za pár týdnů do kin druhého Creeda, kterého produkuje, má s Michaelem B. Jordanem točit drama Wrong Answer a scénář tak začne psát až příští rok. Produkce by tedy mohla začít buď na konci roku 2019, nebo až rok potom a premiéru tak máme očekávat nejdřív v roce 2021. Ale ono to asi nevadí, u Marvelu stejně budou ještě pár filmů muset uklízet ten bordel, když se na konci trojky Avengers vypařila půlka superhrdinů. Včetně T'Chally. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace