Super megahitový Mario drancuje kina po celém světě, sci-fi Spasitel nadále táhneShadowKillerPravda, že tady v těch finanční úspěch/neúspěch furt trochu plavu, ale kdysi dávno se tu psalo, že aby se film zaplatil, tak musí vydělat dvojnásobek rozpočtu + náklady na marketing, ne?
Vzhledem k autorům a Goslingovi bych tipoval rozpočet nějakého SCI-FI s nimi (ještě jsem film neviděl, klidně mě opravte) alespoň na 150-200, marketing taky nemohl bejt levný, takže to chce tak 500, aby to bylo vůbec v plusu ne? Jestli už teď skončily IMAXy, tak celkový výsledek bude tak 600.
Nechápejte mě špatně, přeju úspěch každému originálnímu velkofilmu, ale přijde mi, že tohle je psáno spíš stylem film byl super, tak si v tom ten megaúspěch najdu a on se přitom spíš příjemně zaplatí.
Budu rád za reakci zkušenějších
Diskuze k článku Solo: Star Wars Story: Blu-ray
příspěvky 2961 - 2980
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 146
- 147
- 148
- 149
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
43Supergirl: Trailer 19Vládci vesmíru: Trailer 12Pokračování Pomocnice má datum premiéry i výraznou posilu. Postaví se Avengers! 12Balada bratrů Daltonů: V.I.M. 12Super megahitový Mario drancuje kina po celém světě, sci-fi Spasitel nadále táhne 12Víkendový výplach #866 o Duně a Supergirl 10Backrooms: Trailer 10Tom Clancy´s Jack Ryan: Ghost War: Teaser 97Spasitel: Recenze 7imf vs Hollywood #165: A.I. kocovina u Disneyho, hvězdný Gosling a kojenci na tabletech

Cením!