Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí třetí Kingsmani?


ikona
KarelR
colin firthkingsmankingsman 3matthew vaughntaron egerton
Britští špióni se neohroženě porvou s nejslavnější amazonkou a ikonickým robotem. Tedy alespoň ve světě filmových premiér... 

Většina lidí se shoduje na tom, že je dvojka Kingsmanů o třídu (nebo rovnou o dvě...) horší než jednička, Matthew Vaughn však tuhle sérii neopouští. Jeho plány na prequel ze začátku 20. století, spin-off s amerikými Statesmany a osmidílný televizní seriál se zatím příliš nenaplnily. Klasická trojka ale začíná být stoprocentně jistá, jelikož se po zvěstech o lednovém natáčení objevilo datum premiéry.

Kdy se tedy Eggsy a Harry vydají na epickou finální misi? Foxové ještě oficiálně mlčí, všude se ale mluví o tom, že pošlou třetí Kingsmany do kin 8. listopadu 2019. Ano, Vaughn na férovku uzmul premiérový slot Jamese Bonda, který se před pár dny odsunul na 14. února 2019. Na extra velkou radost to však není, jelikož se tak ocitnul mezi druhou Wonder Woman (1. listopadu 2019) a šestým Terminátorem (15. listopadu), což není zrovna slabá konkurence.

O příběhu nebo (novém) obsazení třetích Kingsmanů zatím nevíme zhola nic. Vzhledem k tomu, že dvojka vydělala o 4 miliony dolarů méně než jednička (a měla slabší ohlasy), to ale bude chtít velké herecké hvězdy a především záporáka, který dalece zastíní Julianne Moore zavřenou kdesi v džungli.

---

Vytáhni v hospodě: Taron Egerton si letos zahrál v propadáku Billionaire Boys Club s Kevinem Spaceym a na konci roku ho uvidíme v novém Robinu Hoodovi, na kterého asi nikdo nepřijde. Mimo Kingsmany se mu tak bolestivě nedaří...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace