Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Henry Cavill končí jako Superman?


ikona
KarelR
henry cavillliga spravedlnostishazamsupermanzaklinac
Liga spravedlnosti sice Cavillova Supermana vzkříšila, ale ne na moc dlouho... 

Už minimálně rok se řeší, že se Ben Affleck vzdá role Batmana. Nikoho ale nenapadlo, že ho v útěku z DC vesmíru předběhne Henry Cavill, který podle všeho končí jako Superman. Warneři ani sám Cavill to zatím nepotvrdili. Celý Hollywood ale začíná mluvit o tom, že se Cavill nechtěl upsat cameu v Shazamovi a nakonec dal roli kompletně sbohem.

Vzhledem k tomu, že je Affleckův návrat krajně nepravděpodobný, tak prokleté DCEU zřejmě přišlo o dva největší tahouny. Batman i Superman se pochopitelně časem přeobsadí, zatím ale vesmír potáhnou Gal Gadot jako Wonder Woman, Jason Momoa jako Aquaman a Zachary Levi jako Shazam, jimž by měl teoreticky krýt záda Ezra Miller jako Flash.

Jak moc úprk z DCEU Cavillovi ublíží? V podstatě se dá říct, že moc ne. Od Muže z oceli to s jeho postavou bylo čím dál tím horší a nejvíc zazářil v letošní šestce Mission: Impossible, kde konečně ukázal, že umí být náramně cool. Jak určitě víte, jeho agentské štace si všimli v Netflixu a udělali z něj seriálového Zaklínače. Cavill má tedy vcelku světlou budoucnost, a pokud se potvrdí, že opravdu pověsil kápi na hřebík, jeho fanoušci asi moc brečet nebudou.

---

Vytáhni v hospodě: Warneři se teď prý soustředí na celovečerák se Supergirl, kterou samozřejmě nebude hrát seriálová Melissa Benoist. Jo a jako další Superman se údajně zvažuje i Michael B. Jordan, Human Torch z rebootu Fantastické čtyřky a Killmonger z Black Panthera.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace