Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Margot Robbie bude lovit nacisty


ikona
KarelR
justin kurzelmargot robbiematthias schoenaertsruin
Australská režijní naděje se chce hned dvojnásobně vykoupit z videoherního průšvihu. 

Justin Kurzel měl po Snowtownu a Macberthovi solidně našlápnutou kariéru. Pak ale natočil Assassin's Creed, kterým se na večírcích rozhodně nechlubí. Čím si hodlá napravit reputaci? Další blockbustery rozhodně nečekejte. Kurzel musí zpátky k menším projektům a jedním z nich bude poválečné drama Ruin.

Už tohle by samo o sobě bylo fajn. Dobré zprávy však teprve začínají, jelikož scénář od Matthewa a Ryana Firpových opanoval hollywoodský Black List a očividně o něj byla rvačka. V příběhu odvážné ženy, která přežila holocaust a vydává se na cestu pomsty, si měla původně zahrát Gal Gadot. Nakonec ale před kamery vyrazí Margot Robbie, jíž bude dělat společnost Matthias Schoenaerts.

Jeden z nejvýraznějších belgických herců ztvární bývalého kapitána SS, který hlavní hrdince pomůže s likvidací svých bývalých kolegů. V ideálním případě tak nepůjde jen o suchopárnou konverzačku, nýbrž o drsný thriller, v němž se Margot i Matthias pořádně ušpiní.

Ruin ještě nemá datum premiéry, s natáčením se ale počítá na příští rok. V té době už bude mít Kurzel za sebou western The True History of the Kelly Gang, jemuž se upsali Charlie Hunnam a Russell Crowe, v ideálním případě nám tak Assassin's Creed vynahradí hned několikrát!

---

Vytáhni v hospodě: Firpovi momentální píší marveláckou fantasy Eternals, takže je slušná šance, že Kevin Fiege četl scénář Ruin a líbil se mu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace