Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude nová Policejní akademie?


ikona
KarelR
policejni akademiesteve guttenberg
Steve Guttenberg se snaží vzkřísit osmdesátkovou komediální klasiku. 

Policejní akademie skončila v roce 1994 dost bolestivým sedmým dílem. Nové tisíciletí ale dalo šanci na comeback mnoha osmdesátkovým značkám, a správně tušíte, že došlo i na Mahoneyho partu. O osmém díle se pravidelně mluví od roku 2003 a málem se natočil v roce 2012, kdy dokonce existoval scénář. Nakonec z toho ale nic nebylo a Hollywood se na Policejní akademii vykašlal.

Áááž doteď! Nic oficiálního se samozřejmě neoznámilo, sám Steve "Mahoney" Guttenberg nicméně tvrdí, že se nová Policejní akademie nevyhnutelně blíží. Zatím sice nemá obsazení ani zápletku, prý se ale "chystá v dárkovém koši" a co nevidět se dozvíme víc.

Návrat Mahoneyho a některých starých tváří, jež by dohlížely na bandu nováčků, paradoxně nezní jako extra drahá nebo složitá záležitost. Guttenberg by se tak opravdu mohl vrátit a vzkřísit svoji kariéru, která je víceméně 30 let úplně v háji.

Myslíte, že na to hvězda Žralokonáda 4 a dvou dílů Turbotarantule ještě má? Anebo byste Policejní akademii zrebootovali bez Guttenberga? Dejte vědět v diskuzi a klidně se zmiňte i o tom, koho ze starých známých byste vlastně uvítali zpátky.

---

Vytáhni v hospodě: Imf s Hladem na Policejní akademii nedávno vzpomínali v MZ Live Speciálu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace