Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Všechny filmové panely z Comic-Conu 2018


ikona
KarelR
aquamanbumblebeecomic-condeadpool 2fantasticka zvirata: grindelwaldovy zlocinygodzilla ii kral monsterhalloweenlego pribeh 2predator: evoluceshazamsklenenyspider-man: paralelni svetyvenomwonder woman 1984
Jak se letos promovaly ty největší filmy před tisícovkami fanoušků? 

Jestli máte pocit, že se na letošním Comic-Conu prakticky nic nestalo, tak... to není jen váš pocit. Ačkoliv jde o největší akci svého druhu, na níž se v minulých letech tasil jeden trumf za druhým, letos byl Comic-Con (alespoň z filmového hlediska) divně polomrtvý. Žádná velká oznámení, žádná šokující překvapení, žádné fenomenální trailerové hody... trestuhodně se nedělo skoro nic a vážně to není jen absencí Disneyho.

Naopak, studia mohla využít toho, že je nezastíní marvelovky nebo Star Wars, a zaútočit nějakými peckami. Jak jste si ale určitě všimli, jediným studiem, které se o něco pokusilo, byli Warneři, kteří mají na kontě čtyři z celkových pěti vydaných trailerů (nepatřil jim jen Skleněný). Kdo ví, proč nešly ven nějaké bombastické upoutávky Venoma, Predátora, Bumblebeeho nebo Halloweenu - prostoru by určitě dostaly habaděj. Sony, Foxové, Paramount a Universal se ale místo toho rozhodli pustit pár nových věcí jen fanouškům a doufat, že to filmům zázračně vyrobí dobrý buzz.

Inu... nevyrobilo. Asi nejdiskutovanějším nezveřejněným promem je krátká scéna z druhé Wonder Woman, v níž slavná amazonka bojuje v obchoďáku. Jinak je ale na netu prázdno a maximálně zakopnete o nesmyslnou vykrádačku Lokiho s Johnnym Deppem, o Hardyho pobavenou reakci na duel s Tomem Hollandem nebo o dojemný moment z panelu Halloweenu, kde Jamie Lee Curtis objímala dojatého fanouška.

Kdy půjde do kin Deadpool 3 a X-Force? Jak se budou rebootovat Transformeři? A co nám DC filmy nabídnou v roce 2020? O tom všem se zarytě mlčelo, tak doufejme, že to příští rok nedopadne stejně. Comic-Con totiž začal být zpochybňován jako fandovská must-visit akce, a pokud ho příští rok něco nezachrání, za pár let by čtyři nabité dny v San Diegu mohly být stejným "hm" jako ostatní akce podobného typu.

Paramount

Bumblebee

 
Warner Bros.

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny


Lego příběh 2


Godzilla II Král monster


Wonder Woman 1984


Shazam!


Aquaman

 
Bonus:

 Tradiční panel Kevina Smithe se na netu ještě neobjevil. Jeho konec vás ale snadno přesvědčí o tom, že je Kevin pořád excelentním vypravěčem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace