Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Posledního skauta


ikona
Mr. Hlad
aerobruce willisdamon wayansmoviezonepopkulturní ikonyposlední skautshane blacktony scott
Bruce Willis a Damon Wayans proti sázkařské mafii, spousta nadávání, spousta akce a ten nejcyničtější detektiv všech dob.  

Už jste asi zaznamenali, že se pokoušíme v kinu Aero promítat filmy, které jsou starší, zábavné, kultovní a zatraceně dobré. Ne tak, aby se mohly objevit ve stejném žebříčku jako Občan Kane nebo Kmotr, ale prostě se na ně dobře kouká. Doufám, že nemluvím jen za sebe, když řeknu, že jsme si Komando i Žhavé výstřely 2 pořádně užili a teď na vás chystáme další pecku. Kvůli prázdninám a karlovarskému festivalu na ni sice dojde až v polovině prázdnin, ale v tomhle případě se rozhodně vyplatí počkat. V rámci třetích Popkulturních milníků podle MovieZone.cz si totiž pustíme Posledního skauta

Klasické buddy movie, ve kterém se sešli Bruce Willis s Damonem Wayansem, zpoza kamery jim šéfoval Tony Scott a hrálo se podle scénáře tvůrce Smrtonosných zbraní Shanea Blacka, je pořád neskutečný nářez. Efektní akční scény, skvělá herecká dvojice s dokonalou chemií a kultovní hlášky a scény, které člověk může citovat, dokud nepadne vyčerpáním. Asi není moc potřeba tenhle nářez představovat, ale v kině nejspíš Posledního skauta viděl málokdo, teď tedy máte unikátní příležitost to napravit a doufáme, že vás v kině Aero 31. července ve 20:30 uvidíme. 

Na programu ale nebude jen film, těsně před promítáním si něco o Posledním skautovi řekneme a těšit se můžete i na rychlý kvíz. Kdo by chtěl pořádně prověřit svoje znalosti, může ten samý den dorazit o pár hodin dřív, kdy si během klasického filmového kvízu posvítíme na kariéru Bruce Willise. Lístky objednávejte tady a kdo zvolí správné oblečení a dress code ve stylu Posledního skauta, může se na baru těšit na welcome drink zdarma. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace