Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batmana čeká omlazovací reboot?


ikona
KarelR
batmanben affleckdcgeoff johnsmatt reeves
Budoucnost Batmana začíná být čím dál tím logičtější... 

Warneři do toho pomalu začínají znovu šlapat. První fotky z Wonder Woman 1984 odhalily návrat Stevea Trevora (o co, že se naplno vysvětlí až v kině) a konečně se rozjel Aquaman, který má v galerce celou hrst nových momentek. Bude je následovat trailer? Bylo by vcelku překvapivé, kdyby ne. Jinak se ale řeší hlavně přestavba celé DC budoucnosti, za níž stojí nový šéf téhle warnerácké sekce Walter Hamada.

Producent V zajetí démonů a To je po odchodu Diane Nelson a přesunu Geoffa Johnse hlavní tažnou silou nových comicsáren. Zákulisní zdroje jednoduše tvrdí, že "má plán" a nehodlá oznamovat filmy moc dopředu, což zní... fajn? Zatím ale poslal do světa jen hodně zábavný článek o Aquamanovi, v němž film nadšeně chválí jeho vlastní producenti (!!!), tak doufejme, že bude do budoucna trochu obratnější.

Hamada momentálně řeší, jak má rozjet dvojku Suicide Squad, dámskou týmovku Birds of Prey nebo sólovku Batgirl. Největší pozornost ale rozhodně věnuje Batmanovi, na němž potichu pracuje Matt Reeves (Válka o planetu opic). Možná si ještě pamatujete, že Reeves projekt málem opustil a nazpět ho přitáhla až slíbená tvůrčí svoboda. Není tak velkým překvapením, že se čím dál hlasitěji šeptá o rebootu s mladším Batmanem.

Co přesně by to znamenalo? V první řadě trhání kontinuity, na tu ale DC stejně pomalu kašle. Ve druhé řadě pak dlouho propíraný odchod Bena Afflecka, jenž by však nikoho nepřekvapil a většina lidí by ho nejspíš s klidem odkývala. Kdo by měl roli převzít? Drby s Jakem Gyllenhaal jsou mrtvé, protože se ujal Mysteria v novém Spider-Manovi. Spíš tedy počítejte s další hollywoodskou rvačkou, které se určitě zúčastní desítky netopýřích fanoušků.

Reeves už podle všeho odevzdal nástřel první třetiny scénáře a teď se uvidí, co na to Hamada. S Batmanem se tak opravdu nikam nespěchá (co by za tenhle luxus dali ostatní hollywoodští fachmani), nezapomínejte však na to, že se oficiálně pořád nic neoznámilo. Affleckův obchod nebo návrat je stále ve hvězdách, a kdo ví, jestli se něco dozvíme na letošním Comic-Conu. Vzhledem k Reevesově pohodě bych se ale nedivil tichu, dalším měsícům čekání a premiéře až v roce 2021.

---

Vytáhni v hospodě: Sólovka Flashe se prý hodlá inspirovat Návratem do budoucnosti, takže... padl crossoverový Flashpoint? Ani tady nic nevíme, jako režiséři nicméně platí John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra).

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace