Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Predátor: Evoluce: TV trailer

příspěvky 21 - 34 Napsat příspěvek
Zas to nikdo nepochopil, to bude o tom, že mladý predátor říkejme mu "noob" dopustil kvůli své neschopnosti další pozemský fuckup a snaží se ho napravit. Samozřejmě tím, že zabije všechny co ho viděli než se táta vzbudí z hibernace a dál už se mu to jen sere. Pak nakonec mu táta přijde naložit za to, že to noob tak posral.  Celé to bude takové predátoří rodinné drama o sadistickém otci. :D

PS.: Predátoři ještě šli a odkazy na predátora s Guvernátorem byli spíš k pousmání to dvojka byla horší a spinoff-y s vetřelcem degradovali v prvním případě oba dva zástupce nad ras a v druhém jim dopřáli nynější titulní Evoluci.

PSS.: Bez tak nakonec bude lidmi geneticky laboratorně vyinženýrovaný "Alfa-Predátor" nejlepší částí, vedle několika ucházejících akčních scén.
686817
Zas to nikdo nepochopil, to bude o tom, že mladý predátor říkejme mu "noob" dopustil kvůli své neschopnosti další pozemský fuckup a snaží se ho napravit. Samozřejmě tím, že zabije všechny co ho viděli než se táta vzbudí z hibernace a dál už se mu to jen sere. Pak nakonec mu táta přijde naložit za to, že to noob tak posral.  Celé to bude takové predátoří rodinné drama o sadistickém otci. *:D* PS.: Predátoři ještě šli a odkazy na predátora s Guvernátorem byli spíš k pousmání to dvojka byla horší a spinoff-y s vetřelcem degradovali v prvním případě oba dva zástupce nad ras a v druhém jim dopřáli nynější titulní Evoluci. PSS.: Bez tak nakonec bude lidmi geneticky laboratorně vyinženýrovaný "Alfa-Predátor" nejlepší částí, vedle několika ucházejících akčních scén.
5 -1
reagují: fr3ak
reagovat
než v traileru odhalili hlavního bubáka (über-predo), tak mě to bavilo, podle mě lze s trochou fantazie vytvořit sérii scén, kdy predátor jde kořist od kořisti, či se vyřeže z připravené pasti.

pevně doufám, že ten bubák bude mít stejný twist, jako Mandarín v IM3
686814
než v traileru odhalili hlavního bubáka (über-predo), tak mě to bavilo, podle mě lze s trochou fantazie vytvořit sérii scén, kdy predátor jde kořist od kořisti, či se vyřeže z připravené pasti. pevně doufám, že ten bubák bude mít stejný twist, jako Mandarín v IM3
1 0
reagovat
Já se na to celkem i těším. Shane Black sice točí a píše filmy jako na houpačce, ale naštěstí je to jen mezi velmi dobrými a skvělými.
A jsem zvědavej, jestli mladej Greyjoy zase přijde o koule :D
686800
Já se na to celkem i těším. Shane Black sice točí a píše filmy jako na houpačce, ale naštěstí je to jen mezi velmi dobrými a skvělými. A jsem zvědavej, jestli mladej Greyjoy zase přijde o koule *:D*
3 -3
reagovat
vypadá to jako by se to mělo svézt na vlně zápletky z Jurského Světa, genetická mutace, to nechceš, hlavně u Predátora. To tam na skladě Shane neměl lepší materiál? Upřímně jsem původně doufal, že Black natočí ten film minimálně ala Predator 2 a zřejmě to dopadne něco ve stylo Predators, kteří vykrádali jedničku, ale strašně blbě a tohle smrdí vykrádáním Predátora 2, ale bude to stejná zhovadilost.
Nechápu, proč ti filmači nemůžou převést nějaký solidní děj z komiksů? Upřímně bych raději Predátora z nějakého historického období, třeba noire z 30. let, než nějakého hulk predátora, co kosí předměstí.
686799
vypadá to jako by se to mělo svézt na vlně zápletky z Jurského Světa, genetická mutace, to nechceš, hlavně u Predátora. To tam na skladě Shane neměl lepší materiál? Upřímně jsem původně doufal, že Black natočí ten film minimálně ala Predator 2 a zřejmě to dopadne něco ve stylo Predators, kteří vykrádali jedničku, ale strašně blbě a tohle smrdí vykrádáním Predátora 2, ale bude to stejná zhovadilost. Nechápu, proč ti filmači nemůžou převést nějaký solidní děj z komiksů? Upřímně bych raději Predátora z nějakého historického období, třeba noire z 30. let, než nějakého hulk predátora, co kosí předměstí.
5 -1
reagovat
Potěšilo mě, když oznámili, že Shane Black má točit Predátora, otrávily první fotky, zhnusil mě první trailer, napověděl přidaný dovětek
"evoluce" a dorazila tahle ukázka....tak ona tam bude zase nějaká
super-mega-ultra vobluda? Ještě doufám, že to bude natolik originální,
že ji stvoží v laboratoři lidi a bude kopat za dobrý....:D tohle ve mě budí skutečně daleko větší obavy, než celá kampaň Sola... asi někde na úrovni Venoma....
686798
Potěšilo mě, když oznámili, že Shane Black má točit Predátora, otrávily první fotky, zhnusil mě první trailer, napověděl přidaný dovětek "evoluce" a dorazila tahle ukázka....tak ona tam bude zase nějaká super-mega-ultra vobluda? Ještě doufám, že to bude natolik originální, že ji stvoží v laboratoři lidi a bude kopat za dobrý....*:D* tohle ve mě budí skutečně daleko větší obavy, než celá kampaň Sola... asi někde na úrovni Venoma....
10 0
reagovat
Porad me to nepresvedcilo, ale aspon se tam strili.
686796
Porad me to nepresvedcilo, ale aspon se tam strili.
3 0
reagovat
Tak tohle je pecka! Trailer za pět a natěšenost obrovská. Tady se budou preparovat lebky!:D
686795
Tak tohle je pecka! Trailer za pět a natěšenost obrovská. Tady se budou preparovat lebky!*:D*
0 -7
reagovat
reaguje na: Ash_Black
:+:+
686794
*:+**:+*
686792
0 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Ten Shane Black, co natočil třetího Iron-mana z toho poznat jde. Ten, co udělal to všechno ostatní, pecku za peckou, už moc ne.
686792
Ten Shane Black, co natočil třetího Iron-mana z toho poznat jde. Ten, co udělal to všechno ostatní, pecku za peckou, už moc ne.
686782
8 -3
reagují: Godlike
reagovat
Pořád tomu věřím, ale trápí mě, že to prostě vypadá vizuálně škaredě
686788
Pořád tomu věřím, ale trápí mě, že to prostě vypadá vizuálně škaredě
0 0
reagovat
stale velka slabota :( uz aj ten naznacovany dej vyzera ako dobra konina :)
686787
stale velka slabota :( uz aj ten naznacovany dej vyzera ako dobra konina :)
2 -1
reagovat
Tie trailery su slabe, ale mne sa vazne paci ten material
686786
Tie trailery su slabe, ale mne sa vazne paci ten material
7 -1
reagovat
Opravdu to točí Shane Black ?
686782
Opravdu to točí Shane Black ?
5 0
reagují: Ash_Black
reagovat
Vůbec tomu nevěřím :(
686781
Vůbec tomu nevěřím :(
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se