Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Úžasňákovi 2


ikona
KarelR
brad birdpixaruzasnakoviuzasnakovi 2
S Hledá se Dory nás Pixar docela potrápil, takže jsme u dvojky Úžasňákových opatrní. Co říkají první ohlasy? 

Ráno jsme řešili, jak se povedl Jurský svět 2, a teď tu máme druhý červnový hit - pokračování Úžasňákových. Pixar se s kampaní moc nepiplal a postavil ji čistě na tom, že paní Úžasňáková vyrazí do akce, zatímco bude pan Úžasňák hlídat děti. Upřímně to není dvakrát úchvatná premisa, teď na ni ale můžeme zapomenout. Na Twitteru totiž přistály první reakce a... všechny jsou jednohlasně nadšené!

Číst o tom, že jsou Úžasňákovi 2 lepší než jednička, je trochu divné - jednička je totiž prakticky dokonalá. Pixar ale podle všeho překvapil a dokázal i ze sequelu vykřesat pecku, jíž si pro sebe kradou hlavně Jack Jack a Edna. Hodně nahlas se chválí i akce, humor nebo soundtrack Michael Giacchina. Trailery tak zřejmě neukázaly skoro nic a v kině se budou sbírat čelisti na podlaze.

Docela překvapivé je, že film chválí i novináři, kteří se na něj (podobně jako my) hlasitě netěšili. Podle některých je dvojka vážně lepší než jednička, podle jiných jen o trochu horší. V každém případě se ale mluví o velké zábavě pro celou rodinu, jíž prý neschází ani potřebná špetka emocí.

Takže... Pixar to (už zase) dokázal. Brad Bird si po Zemi zítřka natočil chválený hit, který mu spraví reputaci, a v útrobách animákového giganta se můžou pomalu začít řešit Úžasňákovi 3. Snad se jich dočkáme dřív než za dalších čtrnáct let. Birdovi je koneckonců šedesát a dabérovi pana Úžasňáka sedmdesát čtyři!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace