Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Deadpool 2


ikona
KarelR
david leitchdeadpooldeadpool 2ryan reynoldsx-forcex-men
Jak se povedl rozjívený comeback Wadea Wilsona? 

Dopoledne jsme řešili první ohlasy na Hana Sola a teď je na řadě dvojka Deadpoola, jíž konečně padlo mediální embargo. Pokud vám jednička přišla fajn, ale žádné komediální terno (= lepších 7/10), jste na tom zhruba stejně jako my. A stejně jako my asi budete mít radost, že je dvojka podle všeho lepší.

První diváci mluví o sequelu, který má údernější akci a je zábavnější, zázraky se nicméně pořád nedějí. Příběhově se má Deadpool opět držet při zemi a nejvíc se jásá nad „nejlepší potitulkovou scénou všech dob“, jejíž obsah snad neuteče na internet.

Jinak se řeší hlavně to, že druhý Deadpool bavil i lidi, kteří jedničku moc nemusí, a že se jedná o nejkrvavější „velký“ film od prvního Kill Billa. Podobně jako u Sola tu prý docela skřípe začátek. Jakmile však nastoupí tým X-Force a Cable (a Peter!), rozpoutá se zábavná akční jízda, která nemá nouzi o překvapení a hlavně znovu úspěšně boří čtvrtou stěnu.

Takže… asi dobrý a trojka je jistá?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace