Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Solo: Star Wars Story


ikona
KarelR
han soloprvni reakceron howardsolo: star wars storystar wars
Han Solo 10 let před Novou nadějí. Co na to říkají v zámoří? 

Asi není potřeba znovu rozebírat, že sólovku Hana Sola původně točili Phil Lord a Chris Miller, jež Kathleen Kennedy před koncem natáčení vyhodila. Jejich nástupce Ron Howard přetočil zhruba 70% filmu a udělal z pokusu o nové Strážce Galaxie westernový návrat k původní trilogii, který... se pustil kritikům dva týdny před premiérou!

Co to znamená? Že je Lucasfilm s výsledkem očividně spokojený a věří si podobně jako u Rogue One. A palec nahoru díky bohu zvedají i první ohlasy, které mluví o zábavné westernové jízdě, která je mnohem lepší, než se po takové záplavě problémů čekalo. První akt prý ještě dře, příběh je neoriginální až běda a na Alden Ehrenreicha si prostě musíte zvyknout. Jakmile se ale v půlce filmu objeví Lando, který sbírá zdaleka nejvíc chvály, všechno do sebe zaklapne a rozjede se výborná zlodějská týmovka.

Solo to údajně přehání s prequelovými vysvětlovačkami a vážně nemá ambice být velkou filmovou událostí. Na druhé straně má ale servírovat parádní akci a ukrýtvat spoustu malých překvapení, jimž se před návštěvou kina vyplatí vyhnout. Ve finále to tedy zní jako odlehčená popcornová jízda, za kterou se nikdo ze zúčastněných nemusí stydět. Což je po všech zákulisních veletočích vcelku příjemná zpráva.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace