Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co znamená potitulková scéna Avengers 3?


ikona
KarelR
avengersavengers 4avengers: infinity warmarvel
Třetí Avengers mají (oproti většině marvelovek) jen jednu potitulkovou scénu. Co jste si z ní měli odnést? 

Asi nikoho nepřekvapilo, že je potitulková scéna Infinity War marvelácká až na kost. Zatímco řada lidí přesně ví, o co v ní jde, velká část publika je (jako mnohokrát předtím) odkázána na "sečtělejší" kamarády a googlení. Pro vysvětlení toho, co je potřeba si odnést, ani není třeba spoilerovat film nebo popisovat samotnou scénu. Stačí totiž vysvětlit, co znamená tenhle symbol.

Odpověď, jak někteří z vás určitě tuší, zní: Captain Marvel. Osmicípou hvězdu nosí na hrudi oblíbená superhrdinka, která se 7. března 2019 dočká sólového filmu (a následně se objeví v Avengers 4). Marvel už sci-fi s Brie Larson v hlavní roli natáčí a v tomhle článku najdete všechny základní informace. V jádru ale potřebujete vědět jen to, že se do kin blíží pilotka Carol Danvers, která v devadesátých letech získala oslnivé mimozemské superschopnosti a spolupracovala s Nickem Furym a Philem Coulsonem.

Ano, Captain Marvel bude (podobně jako Ant-Man a Wasp) prequel, který nás vezme do zmíněných devadesátek - konec Infinity War ji tudíž nijak neovlivní. Tedy alespoň do potitulkové scény, v níž nejspíš skočíme v čase a zjistíme, co Carol dělá dvě dekády po svém velkolepém originu.

Proč je zrovna Captain Marvel tak důležitá? Na detaily si samozřejmě ještě počkáme. Rámcově ale jde o to, že se zaplete do obří galaktické války mezi Kree (modrásci ze Strážců Galaxie) a Skrully (debutující zelení padouši). Comicsoví fandové dobře vědí, že tenhle konflikt nabízí spoustu zajímavých dějových linek. A jelikož u Marvelu nic nedělají bez rozmyslu, máme solidní šanci, že se válka Kree s Skrullů zaplete do spousty filmů po Avengers 4.

---

Vytáhni v hospodě: Zhruba v půlce Infinity War má cameo jedna marvelácká postava, kterou jsme pár dlouhých let neviděli. Pokud jste přemýšleli nad tím, jestli ji hraje vy-víte-kdo, tak nehraje. Roli převzal (herec a zdatný imitátor) Ross Marquand z Živých mrtvých.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace