Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V Captain Marvel se objeví agent Coulson


ikona
KarelR
brie larsoncaptain marvelclark greggjude lawsamuel l. jackson
Marvelácká odpověď na Wonder Woman nás vezme do minulosti a přihodí pár starých známých. 

V březnu 2019 nám Marvel představí jednu ze svých nejmocnějších superhrdinek - Captain Marvel. Pilotka Carol Davers se ve svojí sólovce zaplete do války mezi Skrully a Kree, a jak už tomu bývá, její DNA se smíchá s mimozemskou a stane se z ní takřka neporazitelná drsňačka.

Marvel tenhle film usadí do (zatím neprozkoumaných) devadesátých let. V postatě tak půjde o prequel Fází 1-3, který by měl připravit půdu nejen pro Fázi 4 (nebo co se to vlastně chystá), ale i pro čtvrtý díl Avengers, v němž se Captain Marvel dočká stěžejní role.

Ano, situace bude podobná jako u Black Panthera, který představením Wakandy pomohl Avengers 3. A jelikož do premiéry Captain Marvel zbývá necelý rok, asi vás nepřekvapí, že se právě začala natáčet.

Kdo všechno dorazil na plac? Brie Larson, jíž se podařilo získat hlavní roli, kryjí záda Samuel L. Jackson jako Nick Fury a také Jude Law jako Walter Lawson aka Mar-Vell. Záporáky pak zastoupí hlavně Ben Mendelsohn, jenž by měl hrát vůdce Skrullů, a také Djimon Hounsou a Lee Pace, kteří si zopakují Koratha a Ronana ze Strážců Galaxie.

No a co třešnička na dortu? Tu samozřejmě znáte z titulku. Captain Marvel bude radit i Clark Gregg jako Agent Coulson, takže má režijní duo Anna Boden a Ryan Fleck (Něco jako komedie) nakročeno k solidní fandovské oblibě.

---

Vytáhni v hospodě: Často se spekuluje o tom, že bude Captain Marvel už v Avengers 3. Teoreticky je možné cameo nebo potitulková scéna, nic oficiálního ale zatím nevíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace