Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool 2 má skvělé testovací projekce


ikona
KarelR
deadpooldeadpool 2ryan reynolds
Předběžná bitva o kvality Deadpoola 2 pokračuje. Co jsme se dozvěděli tentokrát? 

Ano, dnes si dáme tradiční internetovou otočku o 180 stupňů. Před pár dny jsme psali o zvěstech, že má Deadpool 2 mizerné testovací projekce, po kterých se ve strachu utíkalo přetáčet. Jenže víte co? Nová várka (o něco spolehlivějších) informací tvrdí, že je všechno úplně jinak. Testovací projekce proběhly v lednu, byly dvě a jejich ratingy dosáhly na 91/100 a 95+/100. Diváci tedy nebyli zrovna otrávení a vadila jim akorát jedna věc - málo Cablea a Domino.

David Leitch se tedy v únoru vrátil na plac a dotočil víc materiálu s novými postavami. Právě proto neměl Josh Brolin problém o přetáčkách mluvit (nějak ho nenapadlo, že je internet pochopí jako varovné znamení), a co se týče ostatních výtek, relevantní by mohla být jen jedna. Deadpool 2 má prý zvrat/odhalení, jež si nezadá s Mandarinem v Iron Manovi 3. Reynolds a spol. si ho ale vybojovali zcela záměrně a dobře vědí, že (stejně jako Mandarin) někoho potěší a někoho naštve.

Deadpool 2 holt nemá potřebu hrát na jistotu. Čím bude odvážnější, tím (snad...) lépe pro diváky, kteří čekají všechno, jen ne úplně standardní dvojku. Doufejme, že jsou nové informace pravdivější než ty původní. Vzhledem k tomu, že je Deadpool doslova comicsový jednorožec, by zaříznutí jeho krasojízdy vcelku bolelo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace