Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool 2 má slabé testovací projekce


ikona
KarelR
deadpooldeadpool 2ryan reynolds
Foxové musí řešit nepříjemný informační únik. 

První Deadpool byl dítětem Ryana Reynoldse, Rhetta Reese, Paula Wernicka a Tima Millera. Hlavní hvězda a scenáristé stojí i za druhým dílem, Millera ale nahradil David Leitch, jenž má za sebou Johna Wicka a Atomic Blonde. Jak moc bude výměna režiséra poznat? První drby naznačují, že by mohla být vcelku zásadní. Na testovacích projekcích se totiž filmu nedaří a Josh Brolin potvrdil, že je ve Vancouveru na přetáčkách.

Než začnete panikařit - do premiéry zbývají tři měsíce, testovací projekce je něco úplně jiného než projekce hotového filmu a podobné ladění absolvuje většina filmů. Protože se ale jedná o Deadpoola, lidé vynášejí informace ven a potom se diví, že se Foxové snaží udržet informační embargo.

Zkrátka a dobře tu máme pokus sejmout Deadpoola 2 dřív, než se vůbec dokončí. Zlí jazykové kritizují příběhový přešlap z ranku Vetřelce 3, promarněnou Morenu Baccarin a přepálenou stopáž. Všechno to ale jsou informace z druhé nebo třetí ruky, tak doufejme, že si je někdo vymyslel, nebo se všechno ještě stihne vyžehlit.

---

Vytáhni v hospodě: V X-Men: Dark Phoenix budou klasické žluté uniformy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace