Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Kina našeho mládí

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Kino Světozor (Šlapanice u Brna)

Poprvé jsem sice byl v kině na filmu Maska v Kapitolu v Brně, ale veškeré filmové události mého dětství probíhaly právě v kině Světozor ve Šlapanicích. Takže jako parta dychtivých děcek jsme do Světozoru chodívali na Armageddon, Godzillu (plakát s obří nohou jsem dokonce ve vstupní hale nenápadně strhl ze zdi a upaloval s ním domů, kde mi zdobil zeď 5 let), dále třeba Matrix, Scary Movie, 101 dalmatinů nebo třeba Ace Ventura 2: Volání divočiny. Bohužel ke konci už návštěvnost klesala a kino se zavřelo. Holt Olympia Brno začala na Moravě éru multiplexů.
Ale ty vzpomínky, kdy jsme šli na film jen na základě plakátu (nikdy nezapomenu na to zklamání, kdy jsme s klukama vzali i pár děvčat ze školy a vydali se na Mikrokosmos v očekávání, že to bude nějaké sci-fi o obřích broucích)  -

link

a viděli dokument o hmyzu, to byly pak vyčítavé pohledy! :-D
Tak právě takové vzpomínky jsou napořád :-)
673789
Poprvé jsem sice byl v kině na filmu Maska v Kapitolu v Brně, ale veškeré filmové události mého dětství probíhaly právě v kině Světozor ve Šlapanicích. Takže jako parta dychtivých děcek jsme do Světozoru chodívali na Armageddon, Godzillu (plakát s obří nohou jsem dokonce ve vstupní hale nenápadně strhl ze zdi a upaloval s ním domů, kde mi zdobil zeď 5 let), dále třeba Matrix, Scary Movie, 101 dalmatinů nebo třeba Ace Ventura 2: Volání divočiny. Bohužel ke konci už návštěvnost klesala a kino se zavřelo. Holt Olympia Brno začala na Moravě éru multiplexů. Ale ty vzpomínky, kdy jsme šli na film jen na základě plakátu (nikdy nezapomenu na to zklamání, kdy jsme s klukama vzali i pár děvčat ze školy a vydali se na Mikrokosmos v očekávání, že to bude nějaké sci-fi o obřích broucích)  - http://iml.jou.ufl.edu/projects/Spring02/Brammer/Images/microfren.jpg a viděli dokument o hmyzu, to byly pak vyčítavé pohledy! :-D Tak právě takové vzpomínky jsou napořád :-)
Kino Světozor (Šlapanice u Brna)
0 0
reagovat

kino Frenštát pod Radhoštěm

Jediné kino ve městě a kde hrávali všechny filmy takové 3 měsíce po premiéře.
Do nejbližšího okresního města jsme to měli 25 km.
Teď po přesídlení do Prahy chodím hodně rád do MATu a Světozoru.
673565
Jediné kino ve městě a kde hrávali všechny filmy takové 3 měsíce po premiéře. Do nejbližšího okresního města jsme to měli 25 km. Teď po přesídlení do Prahy chodím hodně rád do MATu a Světozoru.
kino Frenštát pod Radhoštěm
0 0
reagovat

Ostrava

Lépe řečeno Ostrava před půl stoletím. Čtvrť Zábřeh, kino "Lípa" na okraji oblasti obývané "cyganama", někdy bylo docela o hubu tam jít ("cygančata" žebrající o korunu, v případně odmítnutí v záloze starší brácha), lístky za 1 až 2,-. Repertoár: Winnetou, sovětské nebo československé budovatelské či válečné filmy. Na velkofilmy (Osvobození, Bitva v Ardenách, Tora-Tora-Tora apod.) se jelo do centra, kino "Vesmír 70 mm" nebo "Luna" v Zábřehu-sídliště. Vstupné tehdy pro dítě "dělnických kádrů" (dnešní Pražák by řekl "socek") nekřesťanských 7 - 14,- Na Tora-Tora-Tora 24,-. Požírání čehokoli na sále bylo považováno za nevychovanost a mohl být divák i vyveden. Jo, slovy mého nebožtíka otce "Kde jsou ty krásné časy kdy to stalo za ho*no" :)
673557
Lépe řečeno Ostrava před půl stoletím. Čtvrť Zábřeh, kino "Lípa" na okraji oblasti obývané "cyganama", někdy bylo docela o hubu tam jít ("cygančata" žebrající o korunu, v případně odmítnutí v záloze starší brácha), lístky za 1 až 2,-. Repertoár: Winnetou, sovětské nebo československé budovatelské či válečné filmy. Na velkofilmy (Osvobození, Bitva v Ardenách, Tora-Tora-Tora apod.) se jelo do centra, kino "Vesmír 70 mm" nebo "Luna" v Zábřehu-sídliště. Vstupné tehdy pro dítě "dělnických kádrů" (dnešní Pražák by řekl "socek") nekřesťanských 7 - 14,- Na Tora-Tora-Tora 24,-. Požírání čehokoli na sále bylo považováno za nevychovanost a mohl být divák i vyveden. Jo, slovy mého nebožtíka otce "Kde jsou ty krásné časy kdy to stalo za ho*no" *:)*
Ostrava
0 0
reagovat

Čáslav

Kino Svět (dnes fungující pod názvem Kino Miloše Formana) mě provázelo celé dětství až do konce základní školní docházky. Hvězdné války, Jurský park, Titanic, Sám doma - viděl jsem tu všechny důležitý bijáky, který ve mně formovaly lásku k filmu.
K tomu nikdy nezapomenu na svou jedinou návštěvu pražského kina Praha na Václavském náměstí, které krátce poté zavřeli. Hawke a Delpy Před soumrakem nemohli nikde jinde vyznít líp.
673538
Kino Svět (dnes fungující pod názvem Kino Miloše Formana) mě provázelo celé dětství až do konce základní školní docházky. Hvězdné války, Jurský park, Titanic, Sám doma - viděl jsem tu všechny důležitý bijáky, který ve mně formovaly lásku k filmu. K tomu nikdy nezapomenu na svou jedinou návštěvu pražského kina Praha na Václavském náměstí, které krátce poté zavřeli. Hawke a Delpy Před soumrakem nemohli nikde jinde vyznít líp.
Čáslav
0 0
reagovat

Brno

jojo kde jsou ty doby, kdy šel člověk do kina na film, který si vybíral podle fotek ve vestibulu u pokladny, to jsme šli takhle jednou cíleně do Scaly na Wing Commanders, ale už je tam nehráli, místo toho tam byl v nabídce nějaký Matrix, na který jsme místo toho šli :) Jinak top místa v kině Alfa v Alfa pasáží na balkoně kde jsme sledovali Mortal Kombat nebo Hvězdnou pěchotu :)
673515
jojo kde jsou ty doby, kdy šel člověk do kina na film, který si vybíral podle fotek ve vestibulu u pokladny, to jsme šli takhle jednou cíleně do Scaly na Wing Commanders, ale už je tam nehráli, místo toho tam byl v nabídce nějaký Matrix, na který jsme místo toho šli :) Jinak top místa v kině Alfa v Alfa pasáží na balkoně kde jsme sledovali Mortal Kombat nebo Hvězdnou pěchotu :)
Brno
0 0
reagovat
Kino v Příbrami, pamatuju si koutek pro občerstvení, kdy se nápoje dávaly do sklenic s kterýma se dovnitř nechodilo, pamatuju si když uvnitř přímo ještě byla videopůjčovna, malej stolek na chodbě u šaten, kam se odkládaly plakáty zdarma k mání, a ... jak jako malej skřet jdu zaťukat na kancl ředitele, že mezi nima neni plakát ke Králi Škorpionovi, kterýho jsem právě viděl a ten plakát nutně potřebuju.

Plakát mám dodneška, stejně jako kino jede dodnes, po rekonstrukci, je to tam fajn. A půjčovna kupodivu jede taky, i když na jinym místě.
673503
Kino v Příbrami, pamatuju si koutek pro občerstvení, kdy se nápoje dávaly do sklenic s kterýma se dovnitř nechodilo, pamatuju si když uvnitř přímo ještě byla videopůjčovna, malej stolek na chodbě u šaten, kam se odkládaly plakáty zdarma k mání, a ... jak jako malej skřet jdu zaťukat na kancl ředitele, že mezi nima neni plakát ke Králi Škorpionovi, kterýho jsem právě viděl a ten plakát nutně potřebuju. Plakát mám dodneška, stejně jako kino jede dodnes, po rekonstrukci, je to tam fajn. A půjčovna kupodivu jede taky, i když na jinym místě.
0 0
reagovat

Kino Jas 70 (Pardubice)

Moje nejoblíbenější kino v Pardubicích, před nástupem Cinestaru. Když jsem se začal zajímat o filmy o chození do kina, tak  v Pardubicích byly v provozu tři kina - Jas, Dukla a Sirius. Z každé z kin mělo jedinečnou atmosféru, ale mě nejvíce sedl Jas, jelikož jsem ho měl nejblíže a hlavně jsem se seznámil s provozovatel a uvaděčkami, které mě nechávaly zadarmo plakáty. Navíc jsem tam zažil prvního Spider-mana, Piráty z Karibiku 1,2, Terminátora 3, Hledá se Nemo nebo Matrix Reloaded, Hellboye a spoustu dalších pecek. Dodnes kolem kina chodím se slzičkou v oku. Na Duklu mám také dobré vzpomínky, jelikož jsem tam viděl Dvě věže a Návrat krále, Harry Potter 1-3, Matrix Revolutions a nebo třeba Constantina. Do Siriusu jsem nerad chodil, jelikož to bylo malé kino a navíc nemělo odstupňované řady, takže když si před Vás sedl někdo veliký tak jste nic neviděli. Do Siriusu se chodilo hodně se základkou a minulý rok jsem měl kliku, že jsem tam dostal pozvání na jedno promítání a v tom kině se nic nezměnilo.
Čestnou zmínku si zaslouží Kino Miloše Formana v Čáslavi(otec bydlí asi sto metrů od kina, takže do kina to bylo fakt kousek), kde jsem byl na několika desítkách projekcí a zrovna tam jsem měl možnost vidět jeden z nejlepších filmů jaký byl v 21.století natočen, tím filmem jsou Potomci lidí.
673502
Moje nejoblíbenější kino v Pardubicích, před nástupem Cinestaru. Když jsem se začal zajímat o filmy o chození do kina, tak  v Pardubicích byly v provozu tři kina - [b]Jas[/b], [b]Dukla[/b] a [b]Sirius[/b]. Z každé z kin mělo jedinečnou atmosféru, ale mě nejvíce sedl [b]Jas[/b], jelikož jsem ho měl nejblíže a hlavně jsem se seznámil s provozovatel a uvaděčkami, které mě nechávaly zadarmo plakáty. Navíc jsem tam zažil prvního Spider-mana, Piráty z Karibiku 1,2, Terminátora 3, Hledá se Nemo nebo Matrix Reloaded, Hellboye a spoustu dalších pecek. Dodnes kolem kina chodím se slzičkou v oku. Na [b]Duklu[/b] mám také dobré vzpomínky, jelikož jsem tam viděl Dvě věže a Návrat krále, Harry Potter 1-3, Matrix Revolutions a nebo třeba Constantina. Do [b]Siriusu[/b] jsem nerad chodil, jelikož to bylo malé kino a navíc nemělo odstupňované řady, takže když si před Vás sedl někdo veliký tak jste nic neviděli. Do [b]Siriusu[/b] se chodilo hodně se základkou a minulý rok jsem měl kliku, že jsem tam dostal pozvání na jedno promítání a v tom kině se nic nezměnilo. Čestnou zmínku si zaslouží [b]Kino Miloše Formana[/b] v Čáslavi(otec bydlí asi sto metrů od kina, takže do kina to bylo fakt kousek), kde jsem byl na několika desítkách projekcí a zrovna tam jsem měl možnost vidět jeden z nejlepších filmů jaký byl v 21.století natočen, tím filmem jsou Potomci lidí.
Kino Jas 70 (Pardubice)
0 0
reagovat
reaguje na: zahron
Jen poznámečka Lotr, to nejsou devadesátky ani náhodou ;), ten Matrix jo, ale hodně o chlup :)
673499
Jen poznámečka Lotr, to nejsou devadesátky ani náhodou ;), ten Matrix jo, ale hodně o chlup :)
673487
0 0
reagovat

Kino Vesmír (Pelhřimov)

Než otevřeli Cinestar v Jihlavě což bylo asi v mých osmnácti letech tak jsem jinam nechodil. :) A jsem rád, že v posledních letech tam už zase chodím častěji než do Cinestaru. :+
673495
Než otevřeli Cinestar v Jihlavě což bylo asi v mých osmnácti letech tak jsem jinam nechodil. *:)* A jsem rád, že v posledních letech tam už zase chodím častěji než do Cinestaru. *:+*
Kino Vesmír (Pelhřimov)
0 0
reagovat

Vesmír (Ostrava)

pán prstenů, matrix a ostatní devadesátky jen a jen tam .. 8)
673487
pán prstenů, matrix a ostatní devadesátky jen a jen tam .. *8)*
Vesmír (Ostrava)
0 0
reagují: Stranger777
reagovat

To je nostalgie

Kino Koruna v Břeclavi v 80. letech... opona, tlumená světla kolem plátna a filmy jak E. T. Mimozemšťan. Jo... ?)
673480
Kino Koruna v Břeclavi v 80. letech... opona, tlumená světla kolem plátna a filmy jak E. T. Mimozemšťan. Jo... *?)*
To je nostalgie
0 0
reagovat

kino Moskva

Obyčejné kino na pražském sídlišti, později přetvořeno na Multikino Ládví, dnes zrušeno. Bylo to nejblíž, tak jsme chodili tam. Jako malej jsem tam byl na filmu Šogun Mayeda ( nevím, koho to napadlo ) nebo na Tři malí ninjové ( nevím už jak přesně se to jmenovalo, ale dozajista do byla pecka :D). A v roce 1993 jsem tam navštívil Jurský park, byl jsem na tom sám a byl jsem z toho tak paf, že jsem pak přejel zastávku, kde jsem měl vystupovat :D. No a v roce 1995 jsem chtěl jít na Náhlou smrt s Van Dammem , ale nepustili mě , ty starý báby, páč mi ještě nebylo 15, to byly časy :D A v devadesátém devátém jsme tam byly na Matrixu , totálně vyvalení, co jsme to právě viděli. A pak už se začlo chodit do Multiplexů.

 
673473
Obyčejné kino na pražském sídlišti, později přetvořeno na Multikino Ládví, dnes zrušeno. Bylo to nejblíž, tak jsme chodili tam. Jako malej jsem tam byl na filmu Šogun Mayeda ( nevím, koho to napadlo ) nebo na Tři malí ninjové ( nevím už jak přesně se to jmenovalo, ale dozajista do byla pecka *:D*). A v roce 1993 jsem tam navštívil Jurský park, byl jsem na tom sám a byl jsem z toho tak paf, že jsem pak přejel zastávku, kde jsem měl vystupovat *:D*. No a v roce 1995 jsem chtěl jít na Náhlou smrt s Van Dammem , ale nepustili mě , ty starý báby, páč mi ještě nebylo 15, to byly časy *:D* A v devadesátém devátém jsme tam byly na Matrixu , totálně vyvalení, co jsme to právě viděli. A pak už se začlo chodit do Multiplexů.  
kino Moskva
0 0
reagovat
My měli vesnické kino jen pár kroků od branky domu, další dvě pak v sousedních městech, žádné z nich už bohužel nefunguje. 
Chci se podělit o úžasný zážitek starý cca 7 let. 
Byl jsem na dlouhodobém školení v Lipnici nad Sázavou, se zpožděním hráli vychvalovaný Zdrojový kód. Překecal jsem jednoho kolegu, že to dávají v nedalekém městě (ani už nevím jeho název :) Nebylo k dispozici auto, tak jsme dali pochod cca 9km.
V kině jsme každý dostali z mechanického strojku vytočený lísteček za cca 30 Kč a u vchodu obdivovali starou vystavenou promítačku čekajíc na požadované množství diváků. Na poslední chvíli jich pár dorazilo. 
Sedli jsme si dost dozadu. Tvrdá sklopná dřevěná sedadla bez prostoru na nohy.. projekce začala a byla srovnatelná s 55 cm obrazovkou s mono zvukem.
Přesedli jsme si do 5té řady, abychom viděli na titulky. 
Zkrátím tento v podstatě návrat v čase - jednalo se o naprosto nezapomenutelný a emotivní zážitek. Film mám od té doby v TOP10ce a doufám, že kino stále funguje.. :)
673469
My měli vesnické kino jen pár kroků od branky domu, další dvě pak v sousedních městech, žádné z nich už bohužel nefunguje.  Chci se podělit o úžasný zážitek starý cca 7 let.  Byl jsem na dlouhodobém školení v Lipnici nad Sázavou, se zpožděním hráli vychvalovaný Zdrojový kód. Překecal jsem jednoho kolegu, že to dávají v nedalekém městě (ani už nevím jeho název :) Nebylo k dispozici auto, tak jsme dali pochod cca 9km. V kině jsme každý dostali z mechanického strojku vytočený lísteček za cca 30 Kč a u vchodu obdivovali starou vystavenou promítačku čekajíc na požadované množství diváků. Na poslední chvíli jich pár dorazilo.  Sedli jsme si dost dozadu. Tvrdá sklopná dřevěná sedadla bez prostoru na nohy.. projekce začala a byla srovnatelná s 55 cm obrazovkou s mono zvukem. Přesedli jsme si do 5té řady, abychom viděli na titulky.  Zkrátím tento v podstatě návrat v čase - jednalo se o naprosto nezapomenutelný a emotivní zážitek. Film mám od té doby v TOP10ce a doufám, že kino stále funguje.. :)
0 0
reagovat
reaguje na: Vincent
Radeji bez komentare, byl si skarede blizko :D
673463
Radeji bez komentare, byl si skarede blizko *:D*
673442
1 0
reagovat

Kino Šlapanice:-)

Celá rodina, 13. řada, místa 13,14, 15, 16.:-)
V Brně všechny provařené: Družba/Kapitol, Moskva/Scala, Jadran, Morava, Alfa, Art. Ach jo, nostalgie. 
673462
Celá rodina, 13. řada, místa 13,14, 15, 16.:-) V Brně všechny provařené: Družba/Kapitol, Moskva/Scala, Jadran, Morava, Alfa, Art. Ach jo, nostalgie. 
Kino Šlapanice:-)
0 0
reagovat

Klatovy

Jen jedno kino na celý okres - kino Šumava. Několik let jsem tam pak nebyl, když nám s bratránkem řekli, že ten Gympl už je jako vyprodanej :D
pamatuji si akorát na Macha a Šebestovou z toho úplného dětství8)
673457
Jen jedno kino na celý okres - kino Šumava. Několik let jsem tam pak nebyl, když nám s bratránkem řekli, že ten Gympl už je jako vyprodanej *:D* pamatuji si akorát na Macha a Šebestovou z toho úplného dětství*8)*
Klatovy
0 0
reagovat
reaguje na: tera

zapoměl bych ještě U hradeb (Malá Strana)

Navíc neskutečně dlouhej film, v tý době mělo tak 90% kinoprodukce minutáž 90 +/-5 minut :). A ještě nemsím zapomenout na kino U hradeb a Žhavé výstřely 2 uprostřed parného léta, kdy jsme uřícení doběhli do kina, nějak jsme nestíhali, sednem a tam akorát běží reklama na orosenou vychlazenou plzničku, to nás málem zabilo :D.
No a v neposlední řadě letní kino na fotbalovém hřišti v Sadské, kam jsme o prázninách vyráželi na kolech snad obden na pivo a na filmy (tak 50/50 :_) a kde jsem viděl prvně třeba Posledního skauta. A ikdyž tam byl vstup asi 7,- (už si nepamatuju, ale fakt málo) stejně sme tam lezli zadarmo načerno :)
673449
Navíc neskutečně dlouhej film, v tý době mělo tak 90% kinoprodukce minutáž 90 +/-5 minut *:)*. A ještě nemsím zapomenout na kino U hradeb a Žhavé výstřely 2 uprostřed parného léta, kdy jsme uřícení doběhli do kina, nějak jsme nestíhali, sednem a tam akorát běží reklama na orosenou vychlazenou plzničku, to nás málem zabilo *:D*. No a v neposlední řadě letní kino na fotbalovém hřišti v Sadské, kam jsme o prázninách vyráželi na kolech snad obden na pivo a na filmy (tak 50/50 :_) a kde jsem viděl prvně třeba Posledního skauta. A ikdyž tam byl vstup asi 7,- (už si nepamatuju, ale fakt málo) stejně sme tam lezli zadarmo načerno *:)*
zapoměl bych ještě U hradeb (Malá Strana)
673447
0 0
reagovat
reaguje na: Ironhead
Jo jo, Tanec s vlky v Alfě za skandálních 30,- Kčs :-)  
673447
Jo jo, Tanec s vlky v Alfě za skandálních 30,- Kčs :-)  
673425
1 0
reagují: Ironhead
reagovat
Takže- Kino Oko, Chomutov. První film Shrek třetí, 5 let. Navštěvoval jsem ho od 5-8 let ale problém byl v tom,že tam filmy docházeli pozdě.

Následně Kino Hvězda, Kadaň první film Hurvínek na scéně, 7 let. Rok jsem pravidelně dojížděl z Cohmutova.

Následně Kino Jirkov, první film Méda Béda. Moc starý kino, navštěvoval půl roku.

A poté bylo Kino Oko zavřeno a otevřeno Kino Svět Chomutov které navštěvuji od roku 2011-dodnes. Ale na podzim si budu muset na Internátu najít nový oblíbený kino.
673445
Takže- Kino Oko, Chomutov. První film Shrek třetí, 5 let. Navštěvoval jsem ho od 5-8 let ale problém byl v tom,že tam filmy docházeli pozdě. Následně Kino Hvězda, Kadaň první film Hurvínek na scéně, 7 let. Rok jsem pravidelně dojížděl z Cohmutova. Následně Kino Jirkov, první film Méda Béda. Moc starý kino, navštěvoval půl roku. A poté bylo Kino Oko zavřeno a otevřeno Kino Svět Chomutov které navštěvuji od roku 2011-dodnes. Ale na podzim si budu muset na Internátu najít nový oblíbený kino.
0 0
reagovat
reaguje na: Strike
Tak to máme podobné zážitky :). Akorát já do Grandu nechodil tolik jako do Jasu, i když na vzdálenost to bylo podobný. Na Jasu to měli v určitým období krásně vytuněný s těmi plakáty, to byla prostě paráda.

Já zmiňoval jen ty zásadní kina, ale byl jsem od Lípy až po Sirius, byť v některých jen párkrát. Nicméně na filmu jsem asi nikdy nebyl v Kinokavárně. Na Aliens jsem byl sám (bez táty) v Jasu a dodnes se divím, že jsem se tam dostal. Zřejmě to byl rok 1990 a bylo to přístupné od 12 let, jinak si to neumím vysvětlit. Dodnes si ten zážitek pamatuju a je to můj nejoblíbenější film vůbec.

P.S.
Sirius byl hustej, jak se to tam celý hejbalo, když jel vlak :D
673444
Tak to máme podobné zážitky :). Akorát já do Grandu nechodil tolik jako do Jasu, i když na vzdálenost to bylo podobný. Na Jasu to měli v určitým období krásně vytuněný s těmi plakáty, to byla prostě paráda. Já zmiňoval jen ty zásadní kina, ale byl jsem od Lípy až po Sirius, byť v některých jen párkrát. Nicméně na filmu jsem asi nikdy nebyl v Kinokavárně. Na Aliens jsem byl sám (bez táty) v Jasu a dodnes se divím, že jsem se tam dostal. Zřejmě to byl rok 1990 a bylo to přístupné od 12 let, jinak si to neumím vysvětlit. Dodnes si ten zážitek pamatuju a je to můj nejoblíbenější film vůbec. P.S. Sirius byl hustej, jak se to tam celý hejbalo, když jel vlak :D
673430
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se