Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2017: Vaše volba


ikona
Mr. Hlad
blade runnerdunkerkking arthurla la landloganmoviezonenejlepší filmyvaše volbawind river
Nejlepší filmy podle redakce jsme už vyhlásili. Teď jste na řadě vy.  

Je to pouhých pár týdnů, co jsme jako redakce MovieZone vyhlásili nejlepší filmy roku, které nakonec ovládl Logan: Wolverine. Loučení Hugha Jackmana s nejslavnějším x-menovským mutantem nás dostalo do kolen evidentně víc než oscarovou akademii, ale to se stává poměrně často. Loňský rok obecně nabídl spoustu dobrých filmů. Drsnou detektivku Taylora Sheridana Wind River, dojemný muzikál La La Land, technicky brilantní a revoluční Dunkerk Christophera Nolana nebo kulervoucího Krále Artuše. A co se filmových upoutávek týče, tam to taky nebylo zlé. 

 

Teď dostáváte svou šanci vybrat nejlepší film a trailer loňského roku vy. Spousta z vás už se o nejlepší zážitky z kina podělila v diskusi pod redakční TOPkou, ale teď to konečně uděláme pořádně a oficiálně. Postup bude stejný jako vloni a v předchozích letech. Sestavte žebříček tří nejlepších a jednoho nejhorší filmu a to samé proveďte i s trailery a všechno nám to pošlete přes vzkazník uživateli AnketaNej. Na vaše žebříčky budeme čekat do neděle 4. února a samozřejmě není nutné hlasovat pro filmy i pro upoutávky, když budete chtít poslat jen filmovou topku, samozřejmě můžete.

 

A stejně jako v předchozích letech platí, že hlasovat lze jen pro filmy, které byly v loňském roce v Česku v široké distribuci. To znamená, že tam nechceme Tři billboardy kousek za Ebbingem nebo Brawl in Cell Block 99, které jste viděli vloni bůhvíkde, ani Trestance, jenž u nás vyšel pouze na VOD a samozřejmě nebudeme počítat ani věci, které jste mohli vidět na festivalech. Zkrátka se držte jen oficiálního seznamu loňských kinopremiér. 

KINOPREMIÉRY ZDE ::::: LISTOVÁNÍ TRAILERY ZDE
VÝBĚR REDAKCE: NEJLEPŠÍ FILMY ::::: NEJLEPŠÍ TRAILERY

 Pokud vám není něco jasné, stačí napsat do diskuse, na vaše topky jsme upřímně dost zvědaví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace