Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Star Wars: Poslední z Jediů


ikona
KarelR
prvni reakcerian johnsonstar warsstar wars: posledni z jediu
Luke Skywalker bude po třech dekádách opět vládnout velkému plátnu. Musíte být u toho? 

Lucasfilm strávil poslední týdny předváděním důvěry v Riana Johnsona. Zatímco Gareth Edwards a Phil Lord s Chrisem Millerem svoje Star Wars nedotočili (a Colin Trevorrow odešel dlouho před natáčením Epizody IX), Johnsonovi se u filmu povolila dvouapůlhodinová stopáž a navíc si teď může natočit vlastní trilogii s novými hrdiny. Všechno tak "nenápadně" ukazovalo k tomu, že je Epizoda VIII strašně dobrá. A pokud chcete věřit prvním reakcím... naše přání se rozhodně mění v realitu.

Poslední z Jediů má totiž po premiéře a konsenzus zní: WOW! Pár lidí si stěžuje, že je film trochu dlouhý a má pár drobných chybiček. I oni ale dodávají, že to je neskutečně velkolepá a zábavná pecka, která má famózní vizuální podání, skvěle pracuje s postavami a udržela pod pokličkou tunu překvapení. Lukeova věta: "Nebude to tak, jak si myslíš!" se prý bezezbytku vyplnila. A jak asi tušíte, máme se připravit na nejlepší Star Wars od Epizody V.

Johnson si údajně povodil akci, humor i osudové momenty, a aby toho nebylo málo, vytřískal maximum z Marka Hamilla a Carrie Fisher. Hlavně Luke je podle všeho neskutečný a dějí se s ním věci, na které se čekalo desítky let. Co přesně? To prý rozhodně nechcete zjistit před kinem. Všichni totiž varují před spoilery a apelují na to, aby se od nich fanoušci drželi co nejdál.

Star Wars by tedy měl čekat další triumf - jak po finanční stránce, tak co se týče ohlasů. Příští rok v květnu dorazí (výrazně přetočený) Han Solo, který nejspíš nalije vodu na mlýn všem, co tvrdí, že disneyovci Star Wars pohřbívají. U Epizody VIII ale mají hateři smůlu. Všechno zatím nasvědčuje tomu, že budeme kino opouštět nadšení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace