Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

7 věcí, kterých jste si nevšimli v traileru třetích Avengers


ikona
KarelR
ant-man and the waspavengers: infinity warblack panthercaptain marvelmarvelthor: ragnarok
Thanos je za dveřmi a nejslavnější superhrdinové od Marvelu se chystají do akce. Kolik narážek na comicsy a ostatní filmy se vešlo do traileru? 

Ano, vaše oblíbená MarvelZone už trailer Infinity War rozebrala v tomhle skalpelu. Crossover Avengers a Strážců Galaxie je však protkaný tolika detaily a narážkami, že o něm s klidem můžeme psát dál. Tentokrát se podíváme na sedmero věcí, jež v traileru nejsou na první pohled úplně viditelné, anebo se o nich jen spekuluje. Prostě je to kupa bezvýznamných pomrknutí, která 90% lidí vůbec nezajímají, tady na Movie... pardon, MarvelZone je ale snad někdo ocení.

4) Steve Rogers není Nomad, ale Kapitán

Trilogie Kapitána Ameriky (asi spoiler?) se uzavřela tím, že Steve Rogers přestal být Avengerem a především Kapitánem Amerikou. Klučina z Brooklynu odhodil štít a vrátil se k pomáhání svým přátelům, což ale neznamená, že by nebyl připraven bránit Zemi, bude-li to nutné. V comicsech jeho mantl převzali Bucky nebo Falcon a hodně se spekuluje o tom, že nás ve filmech čeká něco podobného. Nejdřív se však musí vyřešit Steve, který ve třetích Avengers přijme trochu jinou superhrdinskou identitu. Půjde o Nomada, jímž byl docela dlouho v comicsech? Kdepak. Trailer Infinity War naznačuje, že z něj bude méně známý The Captain (prostě jen Kapitán), v jehož kostýmu takhle fasoval wakandský štít.

5) Thanos má armádu Outriderů

Marvelovky jsou nechvalně proslulé šedivými záporáckými armádami, jež hrdinům poskytují desítky boxovacích pytlů. Chitauri v Avengers, temní elfové ve dvojce Thora, Kree ve Strážcích Galaxie, Ultroni ve dvojce Avengers... ne, vážně jich nebylo málo. Nabídne Infinity War něco jiného? Inu, jak se to vezme. Thanos bude mít po ruce hlavně svůj Černý řád, o němž se minule rozepsal Imf. Čtveřici "podzáporáků" nicméně doplní klasická invazní síla, která se skládá z Outriderů, humaniodních nestvůr, s nimiž Thanos dobývá planety. Outrideři ve filmu vtrhnou do Wakandy, kde se podle spekulací ukrývá poslední zatím nepředstavený Infinity Stone. A přestože by mohlo jít jen o způsob, jak zaměstnat Avengers a tamní armádu (Černý řád se mezitím vydá pro Soul Stone), bitva s čtyřrukými bestiemi se na plátně jen tak neztratí, no ne?

6) Kdo je v Iron Manově brnění?

Tady už budeme zabíhat do spekulací, Marvel by však mohl hned dvakrát nabídnout "Iron Mana bez Iron Mana". O tom, že si Hulkbustera půjčí Bruce Banner, jste se dočetli výše. Tony ale zřejmě není ani v tomhle brnění, jelikož jsou na něm... tramtadadá... ňadra? Ano, možná je to jen podivný screen. V ostatních záběrech je však hrudník "náhodou" zakrytý, a v tomhle Iron Man místo uhnutí Thanosově ráně jen bezbranně zvedá ruce nahoru. Nejvíc se spekuluje o tom, že je v brnění Pepper, což naznačuje účast její superhrdinské identity jménem Rescue. Možná se ale jen (doslova) klame tělem a všechno bude úplně jinak.

7) Nad kým Tony truchlí?

OK, šestý bod byl vcelku "bezpečnou" spekulací, tady si ale dáme fandovskou teorii, která se dá označit za VELKÝ SPOILER. Pokud nechcete vědět víc, než se Marvel snaží odhalit, přestaňte číst. V opačném případě se totiž dozvíte, kdo by mohl být první obětí války s Thanosem.

Začneme trochu ze široka. Bruce Banner na začátku filmu spadne do Sanctum Santorum, oznámí Strangeovi a Wongovi příchod Thanose a očividně nechá přivolat Tonyho Starka. Tony si vyslechne, co se děje, a vytáhne z kapsy mobil, aby zavolal Stevea Rogerse. V tu chvíli se ale dozví, že ve Strangeově magickém sídle není ani mobilní ani internetový signál, a zděšeně vyběhne ven.

Co všechno propásnul? Akorát příchod samotného Thanose, jenž se jako "first responder" vydá řešit Spider-Man. Ten dostane čočku a jeho oblek zavolá na pomoc Iron Mana, kvůli Tonyho off-line stavu ale odpoví Pepper, která na sebe (podobně jako v Iron Manovi 3) hodí brnění a vydá se do akce. Pamatujete si záběr z Comic-Con traileru, v němž se ležící Spidey Tonymu omlouvá? OK, tak už máte jasno. Všechno ukazuje k smrti Pepper, jíž bude Tony (obzvlášť kvůli pravděpodobným zásnubám) rozdýchávat zatraceně těžko.

Tak to bychom měli. Pokud jste v traileru objevili další zajímavé detaily, podělte se o ně v diskuzi. Marvel jimi očividně nešetří a bude vcelku napínavé sledovat, co všechno se ještě do Infinity War vejde a jaká tajemství se povede uhájit až do premiéry. MarvelZone out!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace