Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kam vede potitulková scéna Justice League?


ikona
KarelR
deathstrokejesse eisenbergjoe manganiellojustice leaguelex luthorliga spravedlnosti
Warneři na konci Justice League optimisticky lákají na zápletku pokračování. Jaká je šance, že se tahle vize naplní? 

Justice League vydělala za první víkend o 70 milionů dolarů méně než Batman vs. Superman, takže se do dalšího dílu nikdo nepohrne. O tom, jestli je to škoda nebo ne (a co přesně k tomu vedlo), se můžeme hádat do aleluja. Faktem ale je, že se DC přesouvá k volnějšímu pojetí filmového vesmíru, takže byla potitulková scéna trochu nečekaná.

NÁSLEDUJÍ SPOILERY

Ne, nemám na mysli tu první, v níž Flash a Superman závodí podobně jako v comicsech (nebo... jako televizní Flash a Supergirl loni na malé obrazovce). Řeč je samozřejmě o úplném finále, v němž se Lex Luthor (po útěku z Arkhamu) rozvaluje na svojí luxusní jachtě a má velmi povědomou návštěvu. Jestli jste museli po filmu utíkat pryč, nebo jste se moc nechytali, vězte, že se jedná o Deathstrokea. Oblíbený batmanovský padouch, jehož možná znáte ze seriálové Arrowa, se tak přeci jen vyhnul podlaze střižny.


Ben Affleck odhalil účast Deathstrokea už před rokem...

Jen pro potvrzení - Luthora hraje Jesse Eisenberg a Deathstrokea Joe Manganiello. Předmětem jejich schůzky je přitom založení "vlastní ligy", což může znamenat Injustice League, Legion of Doom nebo x dalších padoušských týmů. Ať už Zack Snyder myslel to či ono, v teorii chtěl otevřít vrátka ke dvojce, v níž by Luthor a Deathstroke zrekrutovali kohokoliv od Catwoman nebo Jokera až po Reverse Flashe nebo Braniaca. Po tržebním rozjezdu Justice League ale může tahle vize zmizet stejně jako Flashovo cestování časem nebo... pamatujete si třeba zlého Sinestra?

Jak určitě víte, Affleckovy plány na Deathstrokea v batmanovské sólovce už se stihly rozsypat (Matt Reeves chystá úplně jiný příběh), takže tudy cesta nepovede. A přestože se o Sladea Wilsona zajímá Gareth Evans (Raid 1 a 2), nikdo moc nevěří tomu, že nebezpečný žoldák nafasuje vlastní film. Potitulková scéna Justice League tak zřejmě bude další slepou uličkou, která se zařadí po bok Sinestra. Tedy minimálně do chvíle, než DCčkový vesmír něco zázračně vzkřísí a Justice League 2 se promění v žádaný uberbiják.

---

Vytáhni v hospodě: Zack Snyder na scénu s Luthorem a Deathstrokem lákal už v září 2016 na fotce z natáčení. Jen jsme tehdy nevěděli, o čem si ti dva povídají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace