Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Warneři už hledají nového Batmana?


ikona
KarelR
batmanben affleckdcjustice leagueliga spravedlnostimatt reeves
Jak se vypadá s Affleckovým odchodem, s novou batmanovskou trilogií a s debutem Justice League? 

Ano, vaše oblíbená MarvelZone se začíná měnit v DCZone. Kolem premiéry Justice League to totiž přímo vře potvrzenými i nepotvrzenými zprávami, které se vážou k budoucnosti tohohle filmového vesmíru. Momentálně je prakticky jisté jen to, že v prosinci 2018 uvidíme sólovku Aquamana, v dubnu 2019 sólovku Shazama (se Zacharym "Chuckem" Levim v hlavní roli) a v listopadu 2019 Wonder Woman 2. Všechno ostatní jsou hlavně nehotové plány a spekulace, a týká se to i Batmana.

Na jedné straně víme, že zbrusu novou trilogii chystá Matt Reeves. Nikdo však netuší, co přesně od ní můžeme čekat, a to včetně samotných Warnerů. Nejnovější zvěsti tvrdí, že jsou ve hře tři prequely Batman vs. Superman i zcela separovaná filmová série (ačkoliv sám Reeves tvrdil, že od propojení určitě neutíká). V každém případě by to ale povolilo přeobsazení Afflecka, který prý s rolí dávno seknul a jde jen o to, že se to nesmí oznámit před premiérou Justice League.

Jiné zdroje samozřejmě tvrdí, že žádné rozhodnutí nepadlo a že Affleck čeká na přijetí nové týmovky. Ta má ale na Rottenech 37% pozitivních recenzí (a průměrný rating 5,2/10), takže by bylo velkým překvapením, kdyby v roli zůstal. Ať už uteče jakkoliv, Warneři mají záložní plán. Zatím sice neexistuje seznam náhradníků, Matt Reeves se prý ale sešel s několika kandidáty a nejraději by v roli viděl Jakea Gyllenhaala.

I tady platí, že jde o drb, jenž může za pár dní přebít něco úplně jiného. Jak správně tušíte, Warneři teď řeší hlavně otevírací víkend Justice League, který směřuje ke 110 milionům dolarů, což je hluboko pod 166 miliony Batman vs. Superman, a co je důležitější, lehce pod 122 miliony, jimiž se rozjel třetí Thor. V tuhle chvíli se odhaduje, že čtvrteční večer přinesl Justice League 11-12 milionů, což zaostává za 14,5 miliony pro Asgard. Celková výhra by tak byla malým zázrakem, s nímž už nepočítají ani ti největší optimisté.

---

Vytáhni v hospodě: Šachování s "rajčatovým skóre" bylo u Justice League nesmírně zábavné. Nejdřív se o den zdrželo kvůli premiéře pořadu See It /Skip It, jen aby uniklo v applikaci a bylo 48%. Následně dorazilo ono desetiminutové video, jež jste museli pečlivě proklikat, abyste tam našli oficiálních 43%. Ty se však stále neobjevily na stránce (byl tam jen link na pořad) a trvalo dalšího půl dne, než Rotteny skóre konečně vystavily - jen aby do dnešního rána kleslo na 37%. Do prvních projekcí tedy neoblíbené číslo skoro nebylo k sehnání. I tak si ale po víkendu určitě vyslechneme, že film potopili zlí kritici!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace