Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natočí režisér The Raid comicsovku?


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckdcdeathstrokegareth evansjoe manganiello
Gareth Evans to po Zátahu hodlá pořádně rozjet i v Hollywoodu. A možná se ujme záporáka, který měl rozbít držku samotnému Batmanovi.  

Před pár hodinami jste si mohli přečíst Karlův článek o tom, že se u Warnerů chytili za frňák a rozhodli se dělat v budoucnu comicsové DC filmy trošku jinak. Méně temně, méně vážně a víc zábavně a comicsově. Jestli to přinese kýžené ovoce, to zjistíme asi až za pár let, ale po Snyderovi, jehož materiál i styl se stihly sakra rychle okoukat, to vypadá, že by mohlo dostat prostor pár jiných zajímavých filmařů. A jedním z nich je Gareth Evans. Kdo alespoň trošku sleduje akční žánr, tomu se nejspíš začaly klepat ruce nadšením, protože tenhle člověk natočil dost možná nejlepší akční film tohohle tisíciletí The Raid alias Zátah: Vykoupení a pochopitelně i pokračování Zátah 2. 

 

Třetí The Raid je samozřejmě také v plánu a momentálně Evans točí pro Netflix thriller Apostle, ale Warneři mu na stůl položili nabídku režírovat sólovku záporáka jménem Deathstroke. Toho jsme zatím v kině neviděli, bylo ovšem v plánu, že se objeví jako protivník v sólovce Batmana. To nakonec nejspíš nevyjde, i když už vypustilo do světa teasovací video a hlavní roli si měl zahrát Joe Manganiello. S ním se ovšem počítá i v sólovce a i když by asi Evansovu tempu nejspíš nestačil, vzhledem k tomu, že Deatstroke nosí masku, šlo by to bez problémů zakamuflovat. Na velké těšení je však pořád ještě času dost. S Evansem se zatím jen vyjednává a námluvy jsou prý na úplném začátku. A i když by asi bylo fajn vidět od něj comicsový akční film, je stoprocentní, že bez kompromisů by se to neobešlo. 

---

Vytáhni v hospodě: Deathstroke se sice v kinech ještě nikdy neobjevil, ale byl to asi nejlepší záporák v seriálu Arrow. A Manu Bennett ho zahrál skvěle! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace