Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Esa z pralesa: Trailer

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek

No tak co...

Moje 6ti letá sestra měla svátek, vzal jsem i tu druhou 8letou... 
Nechtěli jsme čekat další hodinu v obchodním centru, abychom viděli My Little Pony. No což, došlo na tohle.
Přišli jsme, viděli jsme, nadopovali se popcornem a pepsinou... A odcházíme domu se zážitkem z kina.
Já půlku prospal, holky si užily pohybující se obrázky na plátně a mohli jsme spokojeně odejít domu. 
Pro maminky a tatínky, (v mém případě dospělí bratr), by si to užili víc s nějakým nabuzovákem nebo lépe s oblbovákem kdyby měli po filmu zařízený odvoz. 

Nuda. Omílačka o superhrdinech z džungle, kde mamče Tygřici umře kámoš při záchraně pralesa, který právě zachraňuje tučňáčí vejce (WTF?).
Vychová ho, on se rozhodne jít v jejích šlépjejích a ona mu to nechce dovolit tak uteče a dělá si co chce (mimochodem dobrý příklad pro děti). Jelikož je ale vychovaný tygřicí, patlá si na sebe barvu ze žlutých chaluh aby i jako tučňák vypadal jako tygr. Jako prvního kámoše na cestě potká jikru v tůňce, malou tygří zlatou rybku, kterou příjme jako syna juniora (Jako prosím? cože?). A máme tu 3 pokolení zvířecí multikulturní rodiny. 
Pak už to je cool story o Koale co je záporák a jako zbraň používá explodující houby a má Ovčáčka,... ehm, pardon poskoka kraba a terorizují spolu džungy znovu. Nová parta hrdinů vedená tučňákem, stará parta tygřice, hyperlenochod a nosorožec, vedou válku proti němu. Něco se podělá, dojemná scéna. Comeback, Výhra a jdeme domu s happy endem podtržený láskou mezi netopýrem a takovu tou malou opičkou s obříma očima (neptejte se).

Spousta vtipů pro dospělé co děti nechápou, akce, napětí, klišé. Pokud hledáte kravinu na hodinu a půl, fajn. Hlubší a originální animák jako V hlavě nečekejte.

4/10
391228
Moje 6ti letá sestra měla svátek, vzal jsem i tu druhou 8letou...  Nechtěli jsme čekat další hodinu v obchodním centru, abychom viděli My Little Pony. No což, došlo na tohle. Přišli jsme, viděli jsme, nadopovali se popcornem a pepsinou... A odcházíme domu se zážitkem z kina. Já půlku prospal, holky si užily pohybující se obrázky na plátně a mohli jsme spokojeně odejít domu.  Pro maminky a tatínky, (v mém případě dospělí bratr), by si to užili víc s nějakým nabuzovákem nebo lépe s oblbovákem kdyby měli po filmu zařízený odvoz.  Nuda. Omílačka o superhrdinech z džungle, kde mamče Tygřici umře kámoš při záchraně pralesa, který právě zachraňuje tučňáčí vejce (WTF?). Vychová ho, on se rozhodne jít v jejích šlépjejích a ona mu to nechce dovolit tak uteče a dělá si co chce (mimochodem dobrý příklad pro děti). Jelikož je ale vychovaný tygřicí, patlá si na sebe barvu ze žlutých chaluh aby i jako tučňák vypadal jako tygr. Jako prvního kámoše na cestě potká jikru v tůňce, malou tygří zlatou rybku, kterou příjme jako syna juniora (Jako prosím? cože?). A máme tu 3 pokolení zvířecí multikulturní rodiny.  Pak už to je cool story o Koale co je záporák a jako zbraň používá explodující houby a má Ovčáčka,... ehm, pardon poskoka kraba a terorizují spolu džungy znovu. Nová parta hrdinů vedená tučňákem, stará parta tygřice, hyperlenochod a nosorožec, vedou válku proti němu. Něco se podělá, dojemná scéna. Comeback, Výhra a jdeme domu s happy endem podtržený láskou mezi netopýrem a takovu tou malou opičkou s obříma očima (neptejte se). Spousta vtipů pro dospělé co děti nechápou, akce, napětí, klišé. Pokud hledáte kravinu na hodinu a půl, fajn. Hlubší a originální animák jako V hlavě nečekejte. 4/10
No tak co...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se