Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ready Player One: Hra začíná: Teaser

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Marlax

Potřeba to není, ale u filmu to samozřejmě bude výhoda, i když pochopitelně počítám s tím, že pro neznalce tam bude "hele ty vole to je Gandalf a DeLorean" a fandové dostanou navíc "hele ty vole to je Joust". 

Comicsy Supermana člověk taky nemusí znát, ale pochopí, že ten hejhula tam prostě lítá a má nadlidskou sílu, protože to tak být má.

Je to teaser, určitě se časem dočkáme upoutávek, které budou střižené i pro lidi, co o Ready Player One nikdy neslyšeli.

A já si to jdu pustit podesáté :) 
386060
Potřeba to není, ale u filmu to samozřejmě bude výhoda, i když pochopitelně počítám s tím, že pro neznalce tam bude "hele ty vole to je Gandalf a DeLorean" a fandové dostanou navíc "hele ty vole to je Joust".  Comicsy Supermana člověk taky nemusí znát, ale pochopí, že ten hejhula tam prostě lítá a má nadlidskou sílu, protože to tak být má. Je to teaser, určitě se časem dočkáme upoutávek, které budou střižené i pro lidi, co o Ready Player One nikdy neslyšeli. A já si to jdu pustit podesáté :) 
Marlax
0 0
reagovat

fantazia

Takze sa pekne usadme, mile deticky pozerajuce na priemerny netflix serial a ujo Spielberg vam ukaze ako sa ma pracovat s popkulturnymi referenciami 80. a 90. rokov.
386058
Takze sa pekne usadme, mile deticky pozerajuce na priemerny netflix serial a ujo Spielberg vam ukaze ako sa ma pracovat s popkulturnymi referenciami 80. a 90. rokov.
fantazia
0 0
reagovat

KarelR

Vysvětlujou to tam jasně a několikrát. A přesto se najdou digibordeláci :D
386057
Vysvětlujou to tam jasně a několikrát. A přesto se najdou [url=http://i2.kym-cdn.com/news_feeds/icons/original/000/006/637/tommy-lee-jones.gif]digibordeláci[/url] *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Digibordel my ass. To meli Joust natacet v realu s nasteroidovanejma pstrosama, nebo jako co si predstavujete? 8)
386054
Digibordel my ass. To meli Joust natacet v realu s nasteroidovanejma pstrosama, nebo jako co si predstavujete? *8)*
0 0
reagovat
Za me meh digibordel.
386040
Za me meh digibordel.
0 0
reagovat
Jako v teaseru se neřeší zápletka. Ten koncept virtuální reality z něj ale musí pochopit snad každej, doslovnějc už to asi vysvětlit nešlo. A o ničem jiným ta upoutávka v podstatě není, ne? :D
386038
Jako v teaseru se neřeší zápletka. Ten koncept virtuální reality z něj ale musí pochopit snad každej, doslovnějc už to asi vysvětlit nešlo. A o ničem jiným ta upoutávka v podstatě není, ne? *:D*
0 0
reagovat

Marlax

Přesně jak píše Robur, jde o trumbery co tu hejtují digibordel, jejíž předloha je digibordel na entou napsaná v době vzniku Facebooku a ohromného úspěchu her jako Second Life (jo kde ty časy už jsou), WoW a spol.
Jinak i po opakovaném shlédnutí traileru se bojím....snad fakt Spielberg otevřel čtvrtý šuplík a našel dlouho odložené koule.
386031
Přesně jak píše Robur, jde o trumbery co tu hejtují digibordel, jejíž předloha je digibordel na entou napsaná v době vzniku Facebooku a ohromného úspěchu her jako Second Life (jo kde ty časy už jsou), WoW a spol. Jinak i po opakovaném shlédnutí traileru se bojím....snad fakt Spielberg otevřel čtvrtý šuplík a našel dlouho odložené koule.
Marlax
0 0
reagovat

Marlax

Pro film nebude potřeba načtená předloha. Ale pro pochopení toho, co se děje v traileru je celkem nezbytná, jinak se budou nadále objevovat hloupé výkřiky typu digibordel.
A pro pochopení většiny popkulturních odkazů ve filmu bude potřeba znát hry a filmy několika desítek let, jinak to budou neznámá pomrknutí. Nicméně předpokládám, že Spielberg je natolik zkušeným filmařem, aby natočil sci-fi pro všechny, nejen pro geeky. Někteří tam jen uvidíme mnohem víc věcí, to je vše.
386032
Pro film nebude potřeba načtená předloha. Ale pro pochopení toho, co se děje v traileru je celkem nezbytná, jinak se budou nadále objevovat hloupé výkřiky typu digibordel. A pro pochopení většiny popkulturních odkazů ve filmu bude potřeba znát hry a filmy několika desítek let, jinak to budou neznámá pomrknutí. Nicméně předpokládám, že Spielberg je natolik zkušeným filmařem, aby natočil sci-fi pro všechny, nejen pro geeky. Někteří tam jen uvidíme mnohem víc věcí, to je vše.
Marlax
0 0
reagovat
hele, vy co tu pořád doporučujete přečíst si předlohu. Já vám teda něco řeknu. Zaprvý, mi přijde nesmysl natáčet film podle předlohy, když by pak stejně všichni tu předlohu museli načíst aby z toho něco měli (což vlastně, jak mě tak napadá, přesně dělá DC - a na takovou úroveň se snad Spielberg dostat nechce).
A zadruhý jsem měl zato, že by spíš měl člověk mít povědomí o kontextu těch popkulturních odkazů. A vy tady v podstatě tvrdíte, že i takovej nařachanej člověk jako třeba Mr. Hlad je v ... bez znalosti předlohy? Tak vo co komu potom jde?
386028
hele, vy co tu pořád doporučujete přečíst si předlohu. Já vám teda něco řeknu. Zaprvý, mi přijde nesmysl natáčet film podle předlohy, když by pak stejně všichni tu předlohu museli načíst aby z toho něco měli (což vlastně, jak mě tak napadá, přesně dělá DC - a na takovou úroveň se snad Spielberg dostat nechce). A zadruhý jsem měl zato, že by spíš měl člověk mít povědomí o kontextu těch popkulturních odkazů. A vy tady v podstatě tvrdíte, že i takovej nařachanej člověk jako třeba Mr. Hlad je v ... bez znalosti předlohy? Tak vo co komu potom jde?
0 0
reagovat
...je tam DeLorean je to jasný !
386027
...je tam DeLorean je to jasný !
0 0
reagovat
2*
vypada to stejne votresne jako kingsman. 
386023
2* vypada to stejne votresne jako kingsman. 
0 0
reagovat
Na film se hodně těším díky geniální předloze a tenhle teaser předčil moje očekávání :+
Digibordel k tomuhle víc než patří.
385994
Na film se hodně těším díky geniální předloze a tenhle teaser předčil moje očekávání *:+* Digibordel k tomuhle víc než patří.
0 0
reagovat

Gorecki

Ano, alebo ako Wreck it Ralph :)..ved chalan to hra na starych Atari automatoch
385987
Ano, alebo ako Wreck it Ralph *:)*..ved chalan to hra na starych Atari automatoch
Gorecki
0 0
reagovat

fandango

Ako vtip dobre:)
Predstavoval si si to ako Pixels?:D
385979
Ako vtip dobre:) Predstavoval si si to ako Pixels?*:D*
fandango
0 0
reagovat
Ak som spravne pochopil z popisu odkazov, 8 bit hry nebudu zobrazene v povodnej grafike? :- vid Joust 
385974
Ak som spravne pochopil z popisu odkazov, 8 bit hry nebudu zobrazene v povodnej grafike? *:-* vid Joust 
0 0
reagovat
Prevapive to pusobi dost zabane... z traileru mam lepsi a svezejsi pocit nez u obou veledel DC a MARVELu  ;)
385964
Prevapive to pusobi dost zabane... z traileru mam lepsi a svezejsi pocit nez u obou veledel DC a MARVELu  ;)
0 0
reagovat

Totální šleha

Kniha ... byla ... boží. A film vypadá, díky bohu, že bude taky. A hudba v druhé půlce, RUSH? Tom Sawyer? Takto už je totální pleasure :-) . Snad aspoň trochu využijí RUSH i ve filmu a nezůstane jen u "podkresovky" pro trailer.
385949
Kniha ... byla ... boží. A film vypadá, díky bohu, že bude taky. A hudba v druhé půlce, RUSH? Tom Sawyer? Takto už je totální pleasure :-) . Snad aspoň trochu využijí RUSH i ve filmu a nezůstane jen u "podkresovky" pro trailer.
Totální šleha
0 0
reagovat
Tady jsou skoro všechny odkazy.....
Co to tu tak čtu...lidi přečtěte si tu knížku.
Lionhart
Oasis má špatnou grafiku jen na základním vyukovém setu. Jinak je lepší než život.
Cival
Co k tomu říct...jen že v anglickým vidání jsou hodně podobný obrázky jak vypadá celý to vrakoviště na kterým žijou "normální" lidi. Jako Mad Max to nemůže vypadat když je to rok 2025...
385923
[url=https://youtu.be/trB1Ql7K1kw]Tady jsou skoro všechny odkazy.....[/url] Co to tu tak čtu...lidi přečtěte si tu knížku. [b]Lionhart[/b] Oasis má špatnou grafiku jen na základním vyukovém setu. Jinak je lepší než život. [b]Cival [/b]Co k tomu říct...jen že v anglickým vidání jsou hodně podobný obrázky jak vypadá celý to vrakoviště na kterým žijou "normální" lidi. Jako Mad Max to nemůže vypadat když je to rok 2025...
0 0
reagovat
0:33 - Deadpool a Harley Quinn?
385919
0:33 - Deadpool a Harley Quinn?
0 0
reagovat
uf, som rád, že som sa po tých pár wtf komentároch dostal až ku Goreckiho komentáru, lebo som si myslel, že to tu budem plieskať hlava nehlava. Môžem podpísať a teda určite, kto čítal vie, že je to jedna veľká digitálna metelica. Áno, ten trailer vyzerá ako riadny digibordel (bohvie či sa na tých záberoch z traileru ešte niečo meniť bude/nebude) ale vzhľadom na predlohu som nečakal ani nič iné. A hlavne nečakám od slova do slova skopírovanú knihu, takže už teraz to, že je tam nejaka autonaháňačka beriem ako plus.
Apropo dance scene, asi prvý raz v živote sa mi stalo, že po tom, čo som niečo čítal a predstavil si to, dostávam to isté aj na plátne. Za mňa veľký palec hore :+
385910
uf, som rád, že som sa po tých pár wtf komentároch dostal až ku Goreckiho komentáru, lebo som si myslel, že to tu budem plieskať hlava nehlava. Môžem podpísať a teda určite, kto čítal vie, že je to jedna veľká digitálna metelica. Áno, ten trailer vyzerá ako riadny digibordel (bohvie či sa na tých záberoch z traileru ešte niečo meniť bude/nebude) ale vzhľadom na predlohu som nečakal ani nič iné. A hlavne nečakám od slova do slova skopírovanú knihu, takže už teraz to, že je tam nejaka autonaháňačka beriem ako plus. Apropo dance scene, asi prvý raz v živote sa mi stalo, že po tom, čo som niečo čítal a predstavil si to, dostávam to isté aj na plátne. Za mňa veľký palec hore *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se